Zoque.Forum
»
Freelance Fiyatlandırma nasıl olmalı ?
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#61 (permalink) | |
|
|
Re: Freelance Fiyatlandırma nasıl olmalı ?
Ben bu dialogun bu boyuta geleceğini de biliyordum. Bunu engellemek adına sarfettiğim cümleleri de kendi açından algıladın. Seninle bir derdim olsa sayfalar dolusu açıklama yazmaz, sana özelden ulaşır, sana senin bana hitap ettiğin gibi kardeşimlerle, laf sokuşturmak gibi argo laflarla hitap ederdim. Kimin kime saygısızlık ettiğine de malesef senin sayende gereksiz bir dialogun tarafı olmak zorunda kalan ben değil forumdaki diğer arkadaşlar karar verirler.
Senin beni bu forumda yerin yok gibi garip sonuçlar çıkartan cümleler kurmaktan da ben seni men ederim. Burası bir forum ve böyle cümleler kuracaksan forum nedir ne değildir üzerine biraz daha düşünmeni salık veririm. Farklı üslup meyilini farkettiğim için ben bu dialogu kapatalım dedim ama sanım sen kapatmak niyetinde değilsin. Kusura bakma ama ben böyle negatif dialogları sevmem. Ben forumlardan fayda görmek için forumları takip eden biriyim yoksa kavga etmek, bağırarak tartışmak isteseydim eminim bunun içinde bir takım siteler, irc kanalları bulabilirdim. Şimdi şu çıkışınla sence bu başlık altında daha ne kadar güzel bir dialog devam edebilir diye sana sormak istiyorum. Başkalarına fırsat tanıyalım, olumsuz noktalara gitmeyelim derken bunu ifade etmiştim. Ben isteden de olsa böyle bir dialoga taraf olmak zorunda kaldığım için herkesten özür diliyorum. Daha önce böyle birşeyi şu forumda yaşamamıştım bu sebeple de üzgünüm. Son söz : Geçimimi ne ile sağladığım da beni ilgilendirir. Şu forumda geçmişi 2-3 mesaj olan birine de bunları açıklayacak değilim. Bilen biliyor. Ama söylediğin sözü çürüteyim de içinde şüphe kalmasın. Kısaca 9 senedir bu işin içindeyim. Yaptığım işin yüksek tahsilini yapmış biriyim. Ve kazancımın büyük bir kısmını freelance işlerden sağlıyorum. Sanırım bu kadar yeterli. Sanırım illaki bir cevap yazacaksın. Ama ben daha fazla yazmayacağım. Kişisele çekeceksen özel mesaj atabilirsin. Emin ol saygıyla ve önemseyerek okuyacağım. Ben daha fazla bu kısırdöngüde yeralmayacağım. Saygılar. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#62 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Birileri yapıcı olmaktan bahsediyordu ama burada bile böyle polemiğe girildiyse sonunu düşünmek istemiyorum,
tanıyanlar Punisher ın ne işlerle uğraştığını ve türkiye'de kaç kişinin o işleri yapabildiğini biliyor zaten.... |
|
|
|
|
|
#63 (permalink) |
|
|
PUNISHER999: Bütün bunlardan sonra sadece senden özür dilerim ve affedeceğini umarım. Haklısın biraz ileri gittim galiba. Kardeşim muhabbeti tamamen ağzımdan kaçtı sadece kardeşim de seninle aynı yaşta olduğu için alışkanlıkla yazdım. Yani gerçek bir "kardeşim"di argo değil. Yeniden ve içtenlikle özür dilerim.
Sadece hakkında heyecanlandığım bir konuda aşırı tepki gösterdim kusura bakma.
|
|
|
#65 (permalink) |
|
|
Yunus::t: sorun yapıcı olup olmamak meselesi değil ben söylediklerimin arkasındayım. PUNISHER'ın üslubundan rahatsız oldum ve gereksiz yere tepki gösterdim. Eğer gerekliyse tüm forum üyelerinden de özür dilerim.
Ama yine de PUNISHER'ın "Şu forumda geçmişi 2-3 mesaj olan birine de bunları açıklayacak değilim" cümlesine katılmıyorum. internet forumları kimsenin tekelinde değil. Hele sanal ortamda karakter tahlili müessesesi hiç değil. "Farklı üslup meyilini farkettiğim için ben bu dialogu kapatalım dedim ama sanım sen kapatmak niyetinde değilsin. Kusura bakma ama ben böyle negatif dialogları sevmem. Ben forumlardan fayda görmek için forumları takip eden biriyim yoksa kavga etmek, bağırarak tartışmak isteseydim eminim bunun içinde bir takım siteler, irc kanalları bulabilirdim." gibi cümleler sadece argo içermediği için masum sayılamaz bence...
|
|
|
#66 (permalink) |
|
|
Neyse... uzatıp konuyu dağıtmayalım. Kimse kötü niyetli değil sonuçta... Okurken yanlış anlamaların olma ihtimali zaten kaçınılmaz.
|
|
|
#68 (permalink) |
|
|
tasarcık özürünü kabul ediyor ve ben de senden özür diliyorum. Ben de şu an olduğu gibi beni söylediğime pişman edecek cümleler kurmuşumdur. Göstermiş olduğun tavır ile de seni yanlış tanımaya doğru ilerlediğimi farkettirdiğin için teşekkür ediyorum. Umarım bundan sonra birbirimizi daha iyi anlar ve kırmamaya daha çok dikkat ederiz.
Bu durum için de tekrar herkesten özür diliyorum. Karşınızdakini göremediğiniz her türlü iletişim yönteminin de malesef böyle bir tarafı var. Belki bir tebessüm ile çözülecek yankış anlaşılmalar iletişim kurulan yöntemin sınırlarından dolayı polemiğe kadar gidebiliyor. Hepimizin başına da böyle şeyler gelebiliyor. Ama karşılıklı anlayış hakim olduğu anda da sorunlar çözülüyor. Karşılıklı dilenen bu özürler de sonuçta herşeyin tatlıya bağlanması için fazlasıyla yeterlidir. heady'nin dediği gibi kimse kötü niyetli değil ama bazen böyle şeyler de olabiliyor. |
|
|
|
|
|
#69 (permalink) |
|
|
Evet
gördün mü? Konu artık geri gelebilir.Buluşma teklifinde kalmıştım ben şahsen, sizi bilmiyorum.
|
|
|
#70 (permalink) |
|
|
teşekkür ederim... (hay allah duygulandım) ![]() hah evet buluşma teklifi... sanırım bugün yeterli sayıya ulaşamayacağız ama isterseniz bu hafta forumda bu işi iyice duyurup önümüzdeki hafta da bir araya gelelim. Ama bunun yanında hemen yarın buluşalım derseniz ona da varım. Çünkü sıcağı sıcağına bir şeyleri tartışmakta yarar var bence...
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik |