|
|
#1 (permalink) | ||||
|
Garanti alışveriş sitesi
Fotoğraf bölümünde garanti bankası web sitesi tartışılmaya başlanınca yeni post açmanın daha iyi olacağını düşündüm. Hatta üşenmedim alıntıları bile yaptım ![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
@yunus benim söylediğim olay 5-6 ay önce olmuştu sanırım, çok eskiden değil yani. Verilen tasarımların, şu anki haline bin basacağını tahmin edebiliyorum, internetin köşe bucak girmediği yer kalmamasına karşı hala bu "İstanbul şirketi fenomeni"nin de ne olduğunu anlayabilmiş değilim. Üstelik bunu interneti baya derinlemesine kullanmayı amaçlayan büyük bir şirket yapıyor... |
|||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: Garanti alışveriş sitesi
AgzIna saglIk demek istiyorum,
"İstanbul şirketi fenomeni" gercekten anlamsIz bir olay.Istanbul fiyatlarIda keza aynI Sekilde istanbulun baz alInarak bir seyler yapIlmasI beni delirtiyor.Hatirlayabildigim 3,4 firma var sadece Istanbul firmasI olmadIgImIz icin geri cevrildigimiz.Fiyat bile konusulmadan bu dialog geciyorsa ne denirki?Tamam gercekten firmanIn ikameth adresinin onemli oldugu durumlar vardIr ama sadece tasarim olan tekliflerde nasIl oluyorda oluyor anlam veremiyorum. |
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Tamam ben de dün bir hat kopukluğu olmuş,
bu tasaım yeni yapıldı dediğin gibi, orada da belirttimiştim, Alıntı:
sizin yorumlarınızı bekliyorum... ama benimle hiçbir bağlantısı yok dediğim gibi.... Istanbul şirketi olma olayına gelince, bence becerebilen Hakkari'den de alır bu işleri, tek sorun müşteriyi her konuda tatmin etmek, müşteri tasarım ve innovation diyeceğim (yenilik) önerilerinizi ne kadar beğense de doğru değerlendiremeyebiliyor, o nedenle de fiyat, tanışıklık, x,y,z... faktörleri devreye giriyor, başka bir nedeni yok, zamanında G Tasarımın ta Ankaralardan İstanbul'un altını üstüne getirdiğini çok iyi biliyorum.... hala da oralardan nasıl becerdiklerini tam çözemedim zaten sizin açınızdan zor, çat diye adamalrın karşısına çıkamıyorsunuz çünkü araya illaki telefon falan giriyor iletişim kopuyor... Bu arada sen nerede çalışıyorsun, İzmir'de bu kadar büyük oynayan bir şirketin varlığından haberdar değildim, ilgimi çekti .... (biz de izmirliyiz...) |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Himmm,
Cozemedigin kIsImI acIklIyIm istersen " yetenek + tanIdIk " ikilemesinden cok rahat cozebilirsin bunu .AslInda ikisi bir arada oldugunda pek leziz oluyor sadece " tanIdIk " faktorunun bile bir cok kapIyI actIgInI dusunebilecek olursak.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Daha geçen gün bir işi İstanbul'da oturmadığım için kaçırdım. Hollanda'lı printing service tarzı işler yapan bir firma. Yetkilisi Türk. Açıyor bakıyor siteme beğeniyor, daha önce verilen teklifin de altında makul fiyat vermişim, ona da ok diyor.
"Nerelisin?.. İstanbul değilmiii aa tüh... Ya ben sürekli İstanbul'a gelip giderim şimdi yüzyüze konuşmak lazım böyle konuları..." Peki kardeşim interneti yüz yüze konuşalım diye mi geliştirmişler? Telefon, email, serverlar, Paypal, kredi kartı, referanslar, portfolyo siteler... bunlar yüz yüze konuşmak için mi yapılıyor?! Cidden anlamıyorum.. |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!