Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » E-Ticaret » İnternet ve İş » Garanti alışveriş sitesi

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 15.01.2004   #1 (permalink)

gravity's Avatar

Yer: izmir
Görsel: 1
Garanti alışveriş sitesi

Fotoğraf bölümünde garanti bankası web sitesi tartışılmaya başlanınca yeni post açmanın daha iyi olacağını düşündüm. Hatta üşenmedim alıntıları bile yaptım

Alıntı:
yunus::t tarafından gönderilen mesaj:
Valla ben alışveriş yapmadım ama sayfaları ben hazırladım (garanti.com.tr'dekileri)
ve DUWİ ile yapılan anlaşmayı ve olayın ciddiyetini de biliyorum,
Hahah demek herkese aynı numarayı yapmış Garanti Bankası....
Alıntı:
gravity tarafından gönderilen mesaj:
Garanti alışveriş sayfasını da sen mi hazırladın? Neden soruyorum, bir ara Garanti bankası bu sayfaların hazırlanması için bir kurumsal tasarım yarışması gibi birşey açmıştı. Yaptığım tasarım seçilmesine rağmen o zamanlar çalıştığım şirketin referansları yeterli bulunmadığından siteyi alamamıştık içimde kalmıştı
Alıntı:
soul tarafından gönderilen mesaj:
Şu anki Garanti Alışveriş sayfasını inanılmaz derecede kötü buluyorum. Hem tasarım hem de kullanışlılık olarak. Ana sayfayı geçenlerde düzenlediler ama özellikle mağaza sayfaları son derece ciddiyetsiz durumda. Garanti'ye yakıştıramadığım işlerden birisi.

Yine Garanti'nin bir başka alışveriş sitesi bonuscardshop sitesi görsel olarak iç açıcı olmasına rağmen herhangi bir arama yapınca dağılıyor. Daha özen gösterilmeli bence. Özellikle söz konusu olan Garanti Bankası ise...

@yunus: Yetkili arkadaşlara iletirsin
Alıntı:
demon tarafından gönderilen mesaj:
Yaw garanti alisveris sitesi icin amma cok sey soylenmis sole bi baktImda, neyse bende anIlarImI paylasmak istedim aynI sekilde benimde yaptIgIm tasarim cok begenilmisti istanbula gidildi gorusuldu 8 firmanIn katIldIgI ve tek Ankara firmasI olarak bizim oldugumuz soylendi.Cok leziz fiyatImIzIn cok yuksek oldugu fiyatIn revizesi halinde isin bizim alacagImIz soylendi neyse bu arada email template leri hazIrlandI onlarada aynI sekilde cok cok begenildigi soylenip kesin sizle anlasIlacaktIr felan dendi.Akabinde yonetimin degistigi ve bir Istanbul firmasI ile calIsmasI uzerine alIstIklarInI soyleyen bir telefon alIndI ve konu kapandI.Neyse dedik aradan uzun bir sure gecti ve tasarim yeni sonuclandIgInI gorduk.Teklifi cok iyi hatIrlIyorum 1 ay icinde is teslim edilecekti felan.Ankara firmasI olmasInIn bir kere daha goturusunu gorup oturduk bizde neyse off topic oldu dahada olcak gibi
konu devamı :

@yunus benim söylediğim olay 5-6 ay önce olmuştu sanırım, çok eskiden değil yani.

Verilen tasarımların, şu anki haline bin basacağını tahmin edebiliyorum, internetin köşe bucak girmediği yer kalmamasına karşı hala bu "İstanbul şirketi fenomeni"nin de ne olduğunu anlayabilmiş değilim. Üstelik bunu interneti baya derinlemesine kullanmayı amaçlayan büyük bir şirket yapıyor...
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 15.01.2004   #2 (permalink)
demon

Re: Garanti alışveriş sitesi

AgzIna saglIk demek istiyorum,

"İstanbul şirketi fenomeni" gercekten anlamsIz bir olay.Istanbul fiyatlarIda keza aynI Sekilde istanbulun baz alInarak bir seyler yapIlmasI beni delirtiyor.Hatirlayabildigim 3,4 firma var sadece Istanbul firmasI olmadIgImIz icin geri cevrildigimiz.Fiyat bile konusulmadan bu dialog geciyorsa ne denirki?Tamam gercekten firmanIn ikameth adresinin onemli oldugu durumlar vardIr ama sadece tasarim olan tekliflerde nasIl oluyorda oluyor anlam veremiyorum.

Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 15.01.2004   #3 (permalink)

yunus::t's Avatar

Yer: İstanbul

Tamam ben de dün bir hat kopukluğu olmuş,

bu tasaım yeni yapıldı dediğin gibi,
orada da belirttimiştim,

Alıntı:
@yunus::t benim yorumlarım eski siteleri içindi,
şu anki hali BİYER tarafından yapıldı...
ben artık üsluplarını tanıyorum, üzerine fazla yorum yapmayacağım...
iş hakkında yorum yapmayacağım,
sizin yorumlarınızı bekliyorum...
ama benimle hiçbir bağlantısı yok dediğim gibi....

Istanbul şirketi olma olayına gelince,
bence becerebilen Hakkari'den de alır bu işleri,
tek sorun müşteriyi her konuda tatmin etmek,
müşteri tasarım ve innovation diyeceğim (yenilik) önerilerinizi ne kadar beğense de doğru değerlendiremeyebiliyor,
o nedenle de fiyat, tanışıklık, x,y,z... faktörleri devreye giriyor,

başka bir nedeni yok,

zamanında G Tasarımın ta Ankaralardan İstanbul'un altını üstüne getirdiğini çok iyi biliyorum.... hala da oralardan nasıl becerdiklerini tam çözemedim zaten

sizin açınızdan zor, çat diye adamalrın karşısına çıkamıyorsunuz çünkü araya illaki telefon falan giriyor iletişim kopuyor...

Bu arada sen nerede çalışıyorsun,
İzmir'de bu kadar büyük oynayan bir şirketin varlığından haberdar değildim,
ilgimi çekti .... (biz de izmirliyiz...)
yunus::t şu an çevrimdışı  
Old 15.01.2004   #4 (permalink)

yunus::t's Avatar

Yer: İstanbul

Tekliften reddedilme olayına sadece kişisel önyargı diyebilirim,

mantıklı bir neden aramak çok güç gerçekten...
yunus::t şu an çevrimdışı  
Old 15.01.2004   #5 (permalink)
demon

Himmm,

Cozemedigin kIsImI acIklIyIm istersen " yetenek + tanIdIk " ikilemesinden cok rahat cozebilirsin bunu .AslInda ikisi bir arada oldugunda pek leziz oluyor sadece " tanIdIk " faktorunun bile bir cok kapIyI actIgInI dusunebilecek olursak.

Old 15.01.2004   #6 (permalink)

gravity's Avatar

Daha geçen gün bir işi İstanbul'da oturmadığım için kaçırdım. Hollanda'lı printing service tarzı işler yapan bir firma. Yetkilisi Türk. Açıyor bakıyor siteme beğeniyor, daha önce verilen teklifin de altında makul fiyat vermişim, ona da ok diyor.

"Nerelisin?.. İstanbul değilmiii aa tüh... Ya ben sürekli İstanbul'a gelip giderim şimdi yüzyüze konuşmak lazım böyle konuları..."

Peki kardeşim interneti yüz yüze konuşalım diye mi geliştirmişler? Telefon, email, serverlar, Paypal, kredi kartı, referanslar, portfolyo siteler... bunlar yüz yüze konuşmak için mi yapılıyor?!

Cidden anlamıyorum..
Old 15.01.2004   #7 (permalink)

gravity's Avatar

@yunus -- eskiden InterSol'de çalışıyordum sonra Maxoft'a geçtim, Maxoft'dayken olmuştu bu olay. Sonra Maxoft inceden patladı
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

sitesi , alisveris , garanti

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 05:39.