|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: freelance iş arıyorum
Sunum dosyanızı (veya cv'nizi) ya da kendinizi anlatan kısa bir yazıyı burada yayınlarsanız, yayınladığınız site adresi verirseniz ya da ilgilenen kişilerin size ulaşması ve bu bilgileri sizden edinmesi için bir iletişim yolu sunarsanız daha yararlı olacaktır. Şahsen bir işveren olsam -tabiri yerindeyse- sallamayacağım bir pozisyondasınız, kendisini çok iyi ifade ederek freelance iş arayanlar karşısında.
İyi çalışmalar. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: izmir
|
Alıntı:
freelance iş deneyimim hiç olmadı, bu konuda hazıırlığım da o yüzden okuyan arkadaşlar da önyargıda bulunmayın lütfen enkısa zamanda bilgilendirici olucam kolaygelsin herkese
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Yaklaşık 1 yıldır internet sektöründe web tasarım alanında çalışıyorum. Güzel Sanatlar Fakültesi grafik Tasarım Bölümü son sınıf öğrencisiyim. Adobe Photoshop, Adobe İllustrator, Dreamweaver, orta düzeyde flash bilgisine sahibim. Kaliteli, kayda değer tasarımların oluşması için web tasarımda uzmanlığa inanıyorum. freelance iş tecrübesinde çok yeniyim bu yüzden freelance iş portfolyom oluşmuş değil. İlgilenenlere sektörde ürettiğim tasarımları sunabilirim. web tasarımı alanında freelance iş arıyorum.
Öznur Horzum Websayfam : http://oznurhorzum.onar.com.tr (websayfası yenilenecek) E-posta: oznurhorzum@hotmail.com Mesaj Zeitgeist tarafından 30.01.2004 (16:57) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Eğer özel telefonunsa (yani sadece iş için kullanmıyorsan) cep telefonunu silmeni öneririm... Ne olur ne olmaz.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
[quote=Zeitgeist]Yaklaşık 1 yıldır internet sektöründe web tasarım alanında çalışıyorum. Güzel Sanatlar Fakültesi grafik Tasarım Bölümü son sınıf öğrencisiyim. Adobe Photoshop, Adobe İllustrator, Dreamweaver, orta düzeyde flash bilgisine sahibim. Kaliteli, kayda değer tasarımların oluşması için web tasarımda uzmanlığa inanıyorum. freelance iş tecrübesinde çok yeniyim bu yüzden freelance iş portfolyom oluşmuş değil. İlgilenenlere sektörde ürettiğim tasarımları sunabilirim. web tasarımı alanında freelance iş arıyorum.
Keşke burada da bir kaç sunum yapsaydın, en azından site adresi gibi... Neyse yazdıklarına kusur aramıyorum bir iki adres verebilir misin ?
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!