|
|
#1 (permalink) |
|
|
Is Ilani
Selamlar, Ajans deneyimi olan flash olayini yemis bitirmis olan ASP PHP de bilse super diyebilecegim bir tasarimci ariyorum. bununla ilgili olarakda cv lerinizi info@gecetasarim.com.tr adresine gonderebilirsiniz. PS:Is Ankara il sInIrlarI icindedir. Mesaj demon tarafından 27.01.2004 (16:48) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Re: Is Ilani
şu an ben de öyle görüyorum, dün gece türkçe portfolyo butonuna basınca projenin ingilizce açıklaması geliyordu. budur hadise.
Hayır işin enteresan tarafı, sitenin english kısmı diye bir olay da yok, basayım oraya bakarken karıştırmış olayım?! |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Sitenizi daha önce de görmüştüm... güzel çalışma. Ama bu alakasız mesajımı başka bir alakasız mesaj için yazdım: "portfolyo" kelimesi okunuş itibariyle ingilizce ancak yazım itibariyle hiç bir dilde yeri yok... Bence Türkçe'de olmayan o kelime yerine ya portföy (ki bunun da sözlük karşılıklarından biri de bizim hedeflediğimiz anlamımı içeriyor bilmiyorum) ya da referans kelimesi kullanılsa sanki daha iyi olur gibi geliyor bana.
Gerçekten bu ilan altında alakasız oldu ama sizin nezdinizde bu yanlış kullanımın altını çok özür dileyerek münasebetsizce çizmek istedim.
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
portfoy olmadIgIda kesin bence....bu arad portfolyo cok kullanIldIgI ve sektordeki cogu insanIn bildigi bir sey oldugu icin sectim.Referans olayIda sIcak gelmiyor nedense...tamamen kisisel tercihim oldu.
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!