Zoque.Forum
»
Online Alışveriş Sitesi yapımı
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Online Alışveriş Sitesi yapımı
Şirketim için online satış yapabileceğim bir siteyapmayı planlıyorum.
Şirket bilgisayar malzemeleri üzerine. script bilgim yok yani kodları kendim yazmayacağım. Bunun için kod istiyorum.özelliklerini daha sonra belirleriz fiyatı da konusunu da özelliklere göre belirleriz. sitemde banka havalesi ve kredi kartı ile ödeme yapılmasını ve bir kaç kargo firmasıyla ürün teslimi istiyorum. fakat bu konuda bir bilgim olmadığından alt yapı için ne gerektiğini soyler misiniz? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Re: Online Alışveriş Sitesi yapımı
Hazır bir çok sistem var. Bunların içerisinde uygunn ve kaliteli olan bir tanesi www.candypress.com eğer ki ASP den bahsediyorsak.
Ancak hangi sistem ve hangi dilde olursa olsun bir iyi bilgisi olan kişinin sizin için sistemi özelleştirmesi şart. Ve genelde az bilgili biri bu tip sistemleri özelleştiremez. PHP ise OScommerce çok popüler ve güzel onu da biraz kullandım, hem de free. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Merhaba,
Ben hazır scriptleri kullanma taraftarı değilim, Garanti Bankası'nın bu konuda çok güzel bi uygulaması da var, ortak bölge kullanıyorusun böylece herhangi bir güvenlik yatırımı yapmana gerek kalmıyor, güvenliğini garanti bankası çözüyor, bunun içinde senden 220 $ rica ediyor ve alışveriş bazında diğer komisyonlarını falan alıyor. Tavsiyem buralardan biriyle anlaşman ve sistemini kendine göre yazdırman, daha sonra garantiyle de anlaşınca işler tıkır tıkır gider. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
Bide tavsiye bölümünde buralardan biriyle anlaşıp siteni kendine göre yazdırsan falan demişim, orası yanlış anlaşılmış olabilir, buralardan derken foruma takılan ve bu işi yapabilecek birilerini bulabilirsin demek istemişim. |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!