|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: flash banner kaca yapiliyor?
Bence de standart hale getirmek anlamlı değil. Ancak belirli bir baz fiyatı olabilir. Bu arada bir banner için 75 dolar iyi bir rakam
. 468x60 bir gif banner kişisel taramalarıma göre minimum 20 dolardan yapılıyor. flash banner için ise bugüne kadar hep gördüğüm rakam 40-50 dolar arasında değişiyordu...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
20$ düşülk bir rakam firma ile muhattap olup telefon ile görüştüğünüz zamanı bile karşılamaz ancak geniş bir proje içerisinde o fiyata banner yapılırsa mantıklı.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bazı tasarım firmalarının fiyat listesinde başlı başına bir kalem olarak duruyordu o 20$
o yüzden belirttim. Ama bir tane 20 dolarlık banner için de firmaya telefon açmak gereksiz
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
Bir arkadaşım yapmış..25 $ oturup hesap etmiş..
25$ * 1315 = 32.875 4$ telefon 7$ yol X$ zaman 14$ kar para olmayınca yapılıyor..Bende yapıyorum bazen bedava bazen para ile rekorum 100$ 3 banner için.. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Bannerdan istenilen şeye bağlı bu. Bannerı bir reklam uygulaması olarak düşünmek lazım, buna göre eğer firmanın kafasında bir reklam fikri varsa ve bunun uygulaması sizden isteniyorsa düşük bir fiyat olabilir. Eğer istenen fikir ve uygulama ise bu iş daha zor olacağından fiyat biraz daha yüksek tutulabilir. Yok sadece 1-2 sıradan yazı geçsin, adı banner olsun isteniliyorsa fiyat bence daha da düşük olmalıdır.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!