|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
DOL Web Tasarım Uzmanı Arıyor - Benim Yerime :)
Eleman bulamamışlar fakat baştan söyledim, az para verip hem çok yoğun çalıştırıyorlar hem de birsürüü bürokraside boğuluyorsunuz söyleyim! Ben bu yüzden istifa ettim, ama iyi referans olur, Şeytan Azapta Gerek! diyorsanız buyrun ilanı gönderiyorum Doğan Online / İnternet web Tasarım Uzmanı Referans Kodu: WTU-0604 İstanbul-Türkiye Doğan Online, gelişen iş hacmi paralelinde yeni üyelerle ekibini güçlendirmek istiyor… * web sitesi, online reklam ve gerektiğinde basılı işlerin tasarımında görev alacak * internet yayınlarının tasarım çizgisinin oluşmasına katkıda bulunacak * web Tasarımı konusunda uzmanlığını kanıtlamış Aranan Nitelikler * Photoshop, Freehand ve flash programlarını çok iyi derecede bilen * Dinamik web yayınları ve basılı işlerin tasarımında tecrübeli * HTML, Bilgi Mimarisi, Usability konularına hakim * Tercihen üniversitelerin Güzel Sanatlar/grafik bölümlerinden mezun * Uzmanlık alanındaki gelişmeleri takip edecek düzeyde İngilizce bilen * Yeni teknolojileri takip eden * Yoğun iş temposu ve ekip çalışmasına uyumlu * Esnek çalışma koşulları ve zamanları konusunda sorunu olmayan * Enerjik, araştırmacı, yaratıcı * Askerliğini yapmış (Erkek adaylar için). |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Re: DOL Web Tasarım Uzmanı Arıyor - Benim Yerime :)
Canım ben sana mail atmıştım Cem Gencer'e Hotmail miydi hatırlamıyorum bir cevap gelmedi???
Valla teşekkür ederim, ben son 2 senemi yaşanmamış kabul ediyorum, ordan ayrılmak da kolay olmadı bana tazminat davası açmakla tehdit ettiler, ihbar süresi muhabbeti birsürüüü problem çıkarttılar valla elini veren, kolunu kaptırıyor! Şimdilik freelance takılıyorum ama tabii en hayırlısından yeni bir iş için de kolları sıvıyacağım, evle ilgili problemler vardı geçen hafta onlarla boğuştum zaten Pazartesi istifayı verdim daha çıkış kağıtlarım imzalanmadı, bir de yerime yeni bir insan alınana kadar ücretsiz tasarım yapacakmışım, birkaç iş gönderdiler askıda bekliyor yapacaz tabii iyi niyet timsali olarak ama umarım yerime ivediyetle birini bulurlar, hoş önerecekleri ücrete bu kapsamda biri çalışır mı? pek zannetmiyorum ama neyyseeeeeeee.....Görüşelim canım benim telimi biliyorsun di mi? |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
tel'in yok; olsa arardım di mi? eski telefonumdaydı; o da duvarın manyetik alanına kapıldı bir gün ve parçalara ayrılmak istedi. o zamandan beri de zaten seninle iletişim kuramıyorum ya sözel cinsten...
evim sana yaklaştı bu arada; şenesenevler camii'nin yanından girilen sokaktayım. görüşelim bir ara artık yahu! |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
@cgencer & TASARIMCI
ben devamını bekliyorum aranızdaki görüşmenin, ileriki telefon görüşmelerinin transcriptini de. O kadar da değil derseniz, bundan sonra şurayı kullanın lütfen.
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
İyiyidi böyle?
Neyse, en azından @cgencer ve @TASARIMCI'nın bana yakın oturduğunu öğrenmiş oldum
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: İzmir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
hehehe evet ben Kozyatağı civarlarında oturuyorum hepinize yakınım alla allaaa
![]() ne kadar alıyordum? konusunda da sadece QuarkXpress de dergi yaparak benim 1,5 katım maaş alan bir insan duyunca istifa ettim ama tabii trajikomik bir maaş değildi yine de azdı, gece gündüz çalışıp, uykularımı kaçırmama kessinlikleeee değmeyecek bir maaştı, ben genelde o fiyata freelance tek bir site yapıyorum
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!