|
|
#13 (permalink) |
|
|
Re: İstanbulda Ucuz ofis nerden bulurum...
Emin değilim ama perpa sanırım belirli bir saatte kapanıyor olmalı . Düz mantık ta bunu gerektiriyor. Ama yine de birebir temas en doğrusu olur. Uzak değilseniz gidip bir konuşun derim. Hem görmüş olursunuz müsait ve uygun dükkanları.
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bu aralar Taksim - Tünel civarlarında fiyatlar nedir bilen var mı hiç?
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
Dün bir yeri aradım Terkos Çıkmazı diye bir yer, orada yenilenmiş ofisler varmış, 24 metrekare, orası 350 milyon istiyordu... Bu haftaki tüketici gazetesinde ilan vardı. ORtaköyde de bir kaç ilan vardı 90 milyon ve 150 milyona eğer uygun düşerse gazeteden bak derim...BAna uzak kaldı ama ortaköy güzel yer...
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
|
Taksimde karakolun yanı dediğin yer Tarlabaşı oluyor benim bildiğim. Tarlabaşından uzak durun derim. 10 milyon bile olsa bu işler için seçilebilecek en yanlış, en kötü yer.
Taksimde istiklal caddesi hattının aksaray-taksim yoluna inen kısmına kadar dikkat etmek lazım sağa sola. Öteki yöne doğru pek sorun olmaz. Ofis arayan herkese kolay gelsin. Çok zor iştir gerçekten. İnşallah iyi fiyata güzel bir yer bulursunuz. |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
|
Neyse ofis i de buldum...
Hemde ücretsiz Sultanahmet'te iş karşılığı 24 sat açık bir ofis ))Bir otel'in web sitesi karşılığı PHP de olursa güzel olur tanıdığı olan varsa ofis ihtiyacı olan güzel olur. Kira yok bir şey yok, 500 ADSL de var...
|
|
|
#20 (permalink) |
|
|
onu bilmiyorum, ama 24 saat kullanabileceğim eğer makina başında uyumak istersen gel
))
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!