|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
İstanbulda Ucuz ofis nerden bulurum...
Arkadaşlar freelance olarak çalışıyorum. Yanlız açıkçası evden homeoffice olayı bazen sıkıcı oluyor. Bir ofis bulmaya karar verdim. Tabii ki çok uygun şartlarda olması lazım. Küçük oda gibi bir yer de işimi görür. MEcidiyeköy, Taksim gibi yerler olabilir. Veya Avrupa yakasında herhangi bir yer. Uygun yerler bilen var mı ? 150 - 200 milyon arası Ayrıca böyle bir fikri olan varsa ofis paylaşımı konusunda bana mesaj atabilir. Ortak ofis kullanarak masrafları paylaşmak gibi... graphicerol@hotmail.com
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: İstanbulda Ucuz ofis nerden bulurum...
Taksimde Tünel'e doğru aradığın tipte ofisler bulabilirsin. Fiyatlar da değişken olmakla birlikte aradığın aralıkta diyebilirim. Ofisten kastın 3+1 falan değilse tabi
![]() Hatta bir yer söyleyeyim. Tünelden merdivenle metroya doğru indiğin mevkide merdiven yolunda bir han vardır. Orada tek oda ofisler kiralanıyordu en son hala da devam ediyorlardır tahminimce. Tünel son zamanlarda taksimin en revaçta yerlerinden biri bu arada. 2 sene benim de orada ofisim vardı ve gerçekten çok memnundum konumundan ve sessizliğinden. (taksime oranla) |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
@Punisher999, bu bahsettiğin ofislerde zaman kısıtı söz konusu mu? Yani hanın kapanış saatinin olması falan gibi.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Avrupa yakası demişsin amma ;
Kadıköy'de uyar dersen...Rıhtımda, (Murat Muhallebicisinin 3 4 sokak ustunde oyle ufak işhanları var bildiğim..sanırım bahsettiğin fiyata tutarsın...
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Sanırım Avrupa yakası ancak yoksa zaten biraz uzak oturuyorum taksim bile uzak ancak oralara gidebilirim. MEcidiyeköy falan BAkırköy bile olur...
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Evet tek odalı han menşeili
ofislerde tuvalet bulamazsınız genelde ama telefon ve internet doğal olarak olacaktır. (kablonet veya ADSL konusu konuma göre değişken)Benim dediğim yerde yanılmıyorsam zaman sınırlaması yoktu. Ama ben en son 2 sene önce muhattap olmuştum orasıyla. Geçen süre zarfında değişiklikler olmuş olabilir. Tünel kısımları aslında ev-ofis için de çok uygundur. Benim ofisim de bir handaydı ama zaman sınırlaması yoktu ve büyük bir salon ve 3 odadan oluşuyordu. Özellikle binaların mimari yapıları ve yüksek tavanları yüzünden ben çok seviyorum taksimin de dahil olduğu bu bölgeyi. Tabi bu durumda asgari 400 milyona kadar çıkacaktır kiralar. Bir öneri de aynı şekilde yer arayan ama farklı iş yapanlarla kirayı paylaşmaktır hatta misal diğer şirket kendi halinde bir ajans olursa bu iki tarafa da fayda sağlayan güzel bir hamle olur. Sizler basılı işlere onlar web vb. işlere aracı olurlar hemen yanıbaşlarında bu işi yapabilecek birileri olduğu için. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!