Zoque.Forum
»
Webtasarım işi arıyorum
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#61 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Re: Webtasarım işi arıyorum
scottjr ve bülent ince;
öncelikle bilgi ve yorumlarınız için teşekkürler. içtenlikle söylemeliyimki bu tip açıklamalar önceden yapılsaydı bendeki celallenme bu derecede olmazdı.. kimi dirsek çürütmekten bahsetti, kimi piyasayı öldürdüğümden.. ben olayı bireysel açıdan düşünüyorum, ve demiyorumki her iş max100$.. ıcığına cıcığına kadar uğraşılıyorsa, sadece yetenek değil geceler gündüzler bu işe katılıyorsa iş tabiki katbe kat daha fazlasını hak eder. ben şuan için yanlız gibi birşeyim evde. kendi çapımda harcamalarım var.. prof. olarak düşünemiyorum. ama kesinlikle de ekmek elden su gölden misali bir hayatım yok. bu yüzden basite indirgemesin kimse.. önceliklede belirtmek istiyorum, şuan için bu iş bende amatörceden öte değil. amacım bu işi hayatıma geçirmek, okulunu okumak vs vs. şuan için ps ve HTML birazda 3d biliyorum. elbetteki gün gelicek 100$ az gelicek.. Ama şuan benim için yeterli bir rakam. Amacım kimsenin ekmek yolunu kesmek değil, birşekilde ortamda yer alabilmek.. herneyse ılımlı yaklaşım ve bilgilendirme için tekrardan teşekkürler..
|
Zoque'a hoşgeldiniz!