Zoque.Forum
»
Webtasarım işi arıyorum
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Webtasarım işi arıyorum
Merhaba,
Özgür, hayalperest ve amatör ruhlu profesyonel bir web tasarımcısıyım. PHP&MySQL uygulamalarıyla dinamik içerikler, flash ile hareketli sayfalar, daha neler neler... Umarım birlikte çalışırız... Teşekkürler, İyi günler... -Jr. Tasarım- www.jrtasarim.com |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Re: Webtasarım işi arıyorum
Aha 100 $ web sayfası yapan arkadaşı bulduk.
domain Tescili 25 mb web alanı 10 adet email de buna dahil. Bu konularda daha önce çok konuşmuştuk da canlı örneği bulmak hoş oldu.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
Tabiki genç birisini sektör içine almak ve ona doğruların nasıl göstericeleğini bilmek/öğretmek ayrı,
Para ve bildiği şeyleri akılsızlca yüze vurup ukalık yapmak ayrı bir şey.. Bana ukala diyenler şimdi oturup kendi yüzüne baksın.. web sitesi 100 $ olur..10000 $ da fark etmiyor..Arz talep meselesi.. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
Kesinlikle kişiselleştirmiyorum..Katıldığım seminerlede,konuştuğum toplantılarda ben hep bunu söylüyorum..Polemik yaratmak için söylemedim..Ticari iş olduğu için de söylemedim..Ben bunu ortaya konuştum üstüne kim alınmışsa..
Bundan başka bu sektör dahada büyüyecek..Birbirimize destek olmalıyız..Kötü bir şey dediğimi sanmıyorum. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
herkes en iyi bildiği işi yapsın. $100'a dalgalanan türk bayraklı site yapıcıları kendilerini baltaladıklarını 30 işten $1000 kazanıp (tabi her $100lük müşteri 30 kereden yapan kişinin kevgire çevrilmesi demek) sonunda geriye doğru düzgün müşteri kalmadığını görünce anlarlar diye tahmin ediyorum.
Bu arkadaşımıza gelince; içi boş olan referanslar kısmında "yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır" şeklinde bir ibare kullanan bir tasarımcıyı alan müşteride ne kadar akıl fikir olabilir onu da tartışmak lazım... |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!