Zoque.Forum
»
com.tr için bireysel başvuru fakat nasıl ?
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#12 (permalink) | |
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
Re: com.tr için bireysel başvuru fakat nasıl ?
Alıntı:
Yanlış anlamayın ama marka başvuru belgesi ile domain alınması; ÇOK MANTIKSIZ. |
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Neptün
|
Bencede böyle bir başvuru şekli çok mantıksız. Ama sanırım fatihunal arkadasimizind dedigi gibi bir basvuru sonucu asus.com.tr veya x.com.tr alismis dahi olsa yanilmiyorsam nic.tr ye durumu bildirip, elinizdeki belgeler ile de destekleyerek alan adinin iptalini saglayabiliyorsunuz.
Bu generic alan adlari mevzusu ise zaten ayri bir karmasa.
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
çok saolasın. |
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Tokat
|
Misal benim bir arkadaşımın XXX Limited Şirketi var. Ben onun adına kayıt olup xxx.com.tr yi aldım diyelim. Bunun haricinde kafama göre com.tr tescil edebiliyormuyum acaba ? Burda şirket isimlerinin yanısıra şahıs isimleri de yer alıyor burdaki şahıslar sadece marka tesciline dayanarakmı bu isimleri almışlar ?
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
com.tr alabilmek için ünvanınızda alacağınız com.tr nin tamamı geçmelidir. Örnek : Ünvan : Deneme Haber Ajansı // Hasan Soyçelik olduğu varsayarsak. www.deneme.com.tr www.denemehaber.com.tr alınabilirken haber.com.tr alınamamaktadır. Nüfus cüzdanınız ile isimler için başvuru yapabilirsiniz. isimsoyisim.com.tr gibi. |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!