Zoque.Forum
»
Web Yazılım ve Fiyat
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Web Yazılım ve Fiyat
Alıntı:
Bir yerlerde mutlaka yapılmışı vardır... hem de sudan ucuz ![]()
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
300$'a alabiliriz. 50$ verip templatemonster'da hoş bir tapmlate alıp programı adapte edebilirz. Binlerce dolar verip alışveriş sitesi yapacağımıza neden bu yolu tercih etmiyoruz.? İşin aslı pazarlama mı? Farklı birşeyler sunma arzusu mu ? Biryerlerde yapılmışı varsa insanlar neden sizi tercih etsin? Farkınız ne?
Bu soruları aslen kendime de soruyorum. İş pazarlamada bitiyor. Ama tabi benim fiyat verdiğim müşetiye biri gelipte bu hazır script sistemini sunarsa işte o zaman başım ağrıyor kendimi kaybediyorum. Ufak bir serzenişte bulunayım (yeri değil tabi). Gerek firmalarla çaılışırken gerekse freelancer olarak devam ettiğim bu işte önceleri yüksek fiyat verirdim. Müşteri kabul etmesede umrumda olmazdı. Ama artık veremiyorum yüksek fiyat. Firmalar bile inanılmaz düşük fiyatlarla karşıma çıkmaya başladılar. Pes ettim. 4500 dolara sattığım bu programı şimdi 2000-2500 dolara indirdim. Bir ay sonra kimbilir 300 dolarada gider bu.
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Vallayı bu söylediğiniz fiyatları çok insan kabul etmez. Anca acemi olacak daha önce bu sektöre girmemiş biri olacak falanda filan. Yoksa herif 300 500$'lık mala tutup ta 2500$ hayatta vermez. Yedirebildiğinize. Haksızsam söyleyin?
Ayrıca DeathPool +1000 |
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Böyle bir sistemi kendi yapacağın çalışmalarda satışlarda tabii ki istediğin fiyatı verebilirsin. Böyle bir çalışma 3000 - 4000 dolar arası makul olur. Ama eğer bunu bir paket program şeklinde yaparsan ki bu mümkün sürümden kazanarak belli bir fiyatlandırma yapabilirsin. Sonuçta ben bile böyle çalışmalar için bile alabilirim...Tabii fiyatı dahilinde...
|
Zoque'a hoşgeldiniz!