Zoque.Forum
»
[Eleman Arıyoruz] Grafik / Web Tasarımcısı - Ankara
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
[Eleman Arıyoruz] Grafik / Web Tasarımcısı - Ankara
Şirketimizin bünyesinde geliştirmekte olduğumuz Projeler, Multimedia CD, Tanıtımlar ve Portallar için grafik tasarımı ve kullanıcı arayüzleri tasarlayabilecek, profesyonel iş deneyimi olan grafiker / tasarımcılar arıyoruz.
Zorunlu özellikler - web siteleri, Portallar, Multimedia CD'ler için tasarımlar yapabilecek - Yazılan programlarımıza ve web sitelerine uygun, kullanımı kolaylaştıran arayüzler ve bannerlar tasarlayabilecek - Yaptığı tasarımlara flash introlar, menuler ekleyebilecek - web formatları, FTP vb. protokolleri kullanabilecek, internet teknolojileri konusunda vizyon sahibi - Adobe Photoshop, image Ready, illustrator, Macromedia flash / Actionscript ve Macromedia Director programlarında deneyimli grafikerler / tasarımcılar arıyoruz. Tercih sebepleri - 2d çizim / tasarım yapabilmek Başvurularınız için ik@maji.com.tr ' ye referans / tasarımlarınızı gönderebilir veya (0312) 441 0 982 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz. Yemek + SSK firmamızdan Yol parası size ait İşe alınacak personel sayısı: 1 Maji software / Gaziosmanpaşa / Ankara www.maji.com.tr |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Yer: Frankfurt
|
Re: [Eleman Arıyoruz] Grafik / Web Tasarımcısı - Ankara
Alıntı:
http://www.kobinet.org.tr/haber.php?id=255 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Zaten siz ödemelisiniz...
eğer belirttiğim yazıyı okuduysanız...
Firmanızda çalışan yada çalışacak olan elemanlarınızın SSK primlerini zaten ödemekle yükümlü olduğunuzu bunu ekstra bir özellik olarak belirtmenizin yanlış olduğunu anlatmaya çalışmıştım |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Arkadaşar ne yazıkki iş görüşmelerinde çok gelen sorulardan biride "SSK varmıdir". Ayrıca "İş İlanı veren Firma / Kurumların Dikkatine !" adlı başlığı okursanız "Yemek, ulaşım , sağlık sigortası ve diğer güvencelere sahip olup olmadığı" belirtilmesini tavsiye ediliyor. Hernekadar zorunlu olsada yapmayan birçok firma var. O yüzden insanlar özellikle "SSK varmı" diye herkeze cevap vermemek için belitmiştim.
Ama ironik bir şekilde niye yazıyorsun diye cevap geldi bu seferde. Başvuracak adaylar için ekstradan belirtmiş oldugum birşeyi bukadar konuşmaya gerek oldugunuda sanmıyordum. Admin arkadaşlardan bu gereksiz konuşmaları burdan umarım silerler. Başvurmak isteyenler başvursun diğer arkadaşlarda lütfen buraya ceyap yazıp ilanın amacını saptırmayalım. İlginiz için teşekkürler, özel yazılarınız için bana direk mail arabilirsiniz.... |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Yaw laf salatasI olmus bence.Tamam SSK zorunluluk felan ama cogu yer bunu odemedigi icin arkadas acIkca biz bunuda oduyoruza getirmis.Gayet acIk bir not olmasIna ragmen, ufak kelimelere (ler, lar) takIlmakla buraya not bIrakan insanlarIn sevkini kIrmaya calIsIyorsunuz bence.Buraya bIrakIlan notlarda benim dusuncem ilgilenen varsa ise yonelik sorular sorulmalI.
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Salata ? demek senin baktığın yerden salata gibi görünüyor...ancak konu uzamasın diye ben 2. bir cevap yazmamıştım heralde ordan satalamız'daki eksik nokta olan maydonuz misyonunu yerine getirmek için burdasın anlaşılan.. "SSK Zorunluluk felan" güzel bir cümle tebrik ederim.. zaten ülkemizin şuan bulunduğu durumun sebebi'de "felan filan" , "saal gitsin" ,"boşwer" gibi salataya malzeme olacak cinsten sözlerin bir eseri olsa gerek |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!