Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » E-Ticaret » İnternet ve İş » Piyasadaki son durum

İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları...

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 20.09.2004   #11 (permalink)
sihirliel

Yer: İstanbul
Re: Piyasadaki son durum

Alıntı:
nurkan tarafından gönderilen mesaj:
evet uye oldum ve sistemi inceledim. http://www.freeservers.com un bedava hizmetinden daha cekici deil. kandirabilecekleri firmalar vardir tabi ama -biz de kartvizitimize web adresi yazalim - diyen firmalardan baska firmalara calismalari zor gorunuyor
Şu ana kadar iş yaptığım müşterilerimin çoğu, daha önce 100-200 dolara iş yaptırıp, yapan adamlara bir daha ulaşamayan (1 yıllık güncellemede içinde dedikleri için arıyorlar mecburen) insanlar. Ve bu yüzden bin kere pişman olan insanlar. Şimdi kötüden iyiye bir dönüş söz konusu. Sitesini güzel isteyen amcam, bunun ucuza malolmayacağını biliyor, ama parasını verdiği bir hizmetide eksiksiz alacağını da biliyor.

Ucuz etten yahni yapan bu insanlar olmak zorunda. Engelleyemezsiniz, yapmamız gereken "gerçeği gözleri ile görmelerini" beklemek.

Kendimden örnek vereyim: Daha önce korsan CD ile film arşivi oluşturuyorduk. Ama korsan CD'leri 1 yıl sonra taktığımızda ÇALIŞMADIĞINI gördük. Bu saatten sonra en azından arşivlik olarak düşündüğüm filmleri kesinlikle hakkı ne ise vererek alıyorum.

"Bir nusubet, bin nasihatten evladır"
sihirliel şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 23.09.2004   #12 (permalink)
0 derece

Merhabalar
Bence bu piyasadaki son durum falan değil her alanda, her piyasadaki mevcut durum
bazıları 20-30 luk bi ayakkabıyı senede bi kere alabiliyor bazıları her hafta 500$ lık yeni bi ayakkabı alıyor falan filan..

duruma baktığımızda 20-30 a satanda kar ediyor 500$ a satanda ikisinide müşterisi var ikiside halinden memnun hatta 20-30 luk alan müşteri keşke param olsada bende 500$ lık alsam diyor . Yani ortada aslında bi sorun yok.

Memlekette bu işi yapanlar bile ne yaptıklarına karar verememişken müşterinin iyi - kötüyü falanı filanı ayırt etmesini beklemek ŞUAN için biraz lüks bence biz forumlarda oralarda buralarda bunları binlerce sayfa tartışsak boş!

Bu tip olaylar yaşamak istemeyen arkadaşlar bence her işe atlamak yerine işi bilen yerlerle bağlantıya geçmeye çalışşınlar, veya acil paraya ihtiyaçları varsa benim yaptığım gibi müşterite iki ayrı fiyat versinler
ben gittiğimde adamlara polemiğe girmeden bak kardeşim olay kısaca şudur bunu şu kadara yapanda çıkar bu kadar isteyende çıkar diyorum. Sonrada bu şekilde olursa x kadar şu şekilde olursa y kadar.
diyorum.

bazıları x i bazıları y i seçiyor falan filan

yani ya iyi iş yapmak için bekleyeceğiz yada parayı baz alıp müşterinin vereceği paraya ne yapacağımızı söyleyeceğiz.

öyle bilmem kaç dolara tam otomatik e ticaret sitesi diyenleri ben o sitelereden birine günde bikaç bin kişi girerse görrüm .
Onlarda işin farkında ama biliyorlarki 160 dolara e ticaret yapan adamınki sadece bi heves bi iki ay bekler giden gelen olmadımı unutur gider ertesi senede yenilemez zaten o yüzden mantık şu yaz bi SCRİPT her müşteride ekle bi satır database olsun bitsin .

Takıldığım her forumda, haber grubunda orda burda bu tartşımayı tekrar tekrar TEKRAR görmektan çok sıkıldım ?
İnternet ve İŞ deyince aklımıza sadece bi şey yapıp ona fiyat biçip satmak mı geliyor!!!

Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 23.09.2004   #13 (permalink)
blurise

blurise's Avatar

Alıntı:
sihirliel tarafından gönderilen mesaj:
"Bir nusubet, bin nasihatten evladır"
Ukalalik yapmak istemem ama koskoca musibet i nasil nusubet yaptin anlayamadim dogrusu.. :-)

Ayrica derhal odayi terket konusuna katiliyorum. En azindan kendine saygini kaybetmemis olursun. Ama bir yandan da unutmamak gerekir ki bu tip insanlar hep olacak ve bir cok sirkette pastaya ortak olacaklar.
blurise şu an çevrimdışı  
Old 23.09.2004   #14 (permalink)
sihirliel

Alıntı:
blurise tarafından gönderilen mesaj:
Ukalalik yapmak istemem ama koskoca musibet i nasil nusubet yaptin anlayamadim dogrusu.. :-)
Q kalvyede m ile n yanyana olunca, sende yazarken dikkat etmezsen, musubet; nusubette olur, ösubette )
sihirliel şu an çevrimdışı  
Yanıt

Etiketler
durum , son , piyasadaki

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.2 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0 RC5

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 07:36.