»
Bir ASP kodlama işi var.
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bir ASP kodlama işi var.
Merhabalar, www.sihirlisepetler.com 'un halihazırda ki kodlama sistemini yeni tasarıma adapte edecek arkadaş arıyoruz. Her şey hazır (Database, resimler v.s.) Bu iş için fiyat tekliflerinizi bekliyorum. Tekliflerinizi isa@earti1.com adresine gönderebilirsiniz. İlginiz için teşekkürler. ( Yeni tasarım hakkında bilgi edinmek için : www.earti1.com/ss/default.asp ) |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
Re: Bir ASP kodlama işi var.
arkadaşlar bu işin şuanda çalışmakta olan sistem programlaması bana ve ekip arkadaşıma ait (OXIGEN-interactive). ama iş ile ilgili daha önceki muhatabım olan (sayın !) Cengiz xxx (bey
) 'dan henüz paramın tamamını alamadım, proje 17 Şubat 2004 'de çalışır olarak teslim edildi.Ödeme iş tesliminde hemen yapılacaktı,sonra birsürü problem oldu, ödeme Şubat sonuna, ordan 15 marta, sonra 30 Nisana kadar uzadı. En son ödeme 15 haziranda (kesin..!) olarak yapılacaktı. hala bekliyorum.... tabi elimde yapılmış bir sözleşme olmadığı için (neden yapmadıysam), yasal olarak bişey yapamıyorum. adamları arıyorum, telefonu açan yok... tabii şuanda adı geçen (e+1) isimli firmayı bilmiyorum, benim projeyi hazırladığım zaman Cengiz beyin Amphora Design adında bir tasarım firması vardı ve ben ona hazırlamıştım. bence çalışmadan önce paranızı önceden alın derim ben. çünkü ödeme olayında (sanki haklılarmış gibi) kasıyolar, ben sistemi bi kaç defa silmek istedim ama profesyonelliğe ve iş ahlakına (proje sahibinde olmayan!) uymayacağını düşlündüm ve öölece bıraktım. artık peşinden koşmuyorum bile. zaten elimde burdan yediğim kazığı çıkartacak manyak projelerim var, onlara odaklandım. şuanda 1-2 aya kadar ilk projem hayata eçecek, ondan sonraki ilk projemde biz freelance çalışanların hayatını kurtaracak bi iş, bekleyin, gümbür gümbür geliommm OXIGEN-interactive freelance internet & Multimedia Solutions
your KEY to EUROPE : AEGEE-Eskişehir (v2.0) | REMOTTER! small remote application (beta 1.0) | MCPD adayı Mesaj oxigen tarafından 23.09.2004 (01:16) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Oxigen rumuzlu arkadaşım, öncelikle Merhaba diyeyim.
Sıkıntını anlayabiliyorum, zira bizde senin gibi aynı problemlerle karşılaşıyoruz. Anladığım kadarıyla senin muhatabın Cengiz xxx. Ben, kodlama işleminin sağlıklı olabilmesi için öncelikle kodlamayı yapan ilk ele ulaşmak istedim. Bu sebeple iş sahibinden tasarımı yapan arkadaşın irtibat bilgilerini aldım ve kendisiyle görüştüm. Kendisine "Kodlamayı yapan arkadaşa ulaşmamız gerektiğini ve işi onun yapmasının daha kolay ve hızlı kılacağını" söyledim. Cengiz Bey "O arkadaş benim şu an görüşmediğim bir akrabamın arkadaşı, o sebeple ulaşmam zor, hem Belçika'ya gitti" dedi. Bende bunun üzerine Zoque forum'a ilanı bıraktım. Buradaki ifadelerin, insanlarda "Aman ha, sakın yapmayın, paranızı alamazsınız" gibi bir intiba uyandırabilir. Senin finans olarak muhatabın Cengiz xxx'dır ve bunun işveren ile (sihirlisepetler.com) alakalı olmadığını belirtmeni umardım. Tekliflere hala açığım. Ayrıca bana gelen tekliflerdeki fiyat uçurumunu görünce sizlerin bir "anlaşma/uzlaşma noktasında" toplanmanız ve belli standartlar oluşturmanız gerektiğini düşündüm bir kez daha. Sevgi ve muhabbetle. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
eğer bu teklifleri verenlere örnek olacak bir şeyler paylaşmak istiyorsanız, bu konuda ayırmış olduğunuz bütçeyi açıklamaya davet ediyorum.
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
çalışmayan bir gmk var bizim için de. yanlış senin dediğinde yanlış anlaşılmasın?
fırıncılar {x}gr ekmek, şöförler de {x}km yol üzerinden hesaplıyorlar paralarını. biz ne üzerinden hesaplayalım? 2. yıl eğitim almış grafiker + ASP : 1000$ diye fiyatların bulunduğu pembe borderli tabelalardan istiyorum ben
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
Alıntı:
yaw arkadaşlar bu arada ilk mesajımda belirtmeyi unutmuşuım galiba, benim sorunum kesinlikle sihirlisepetler.com 'un proje sahipleriyle ve e+1 isimli firma ile ilgili değil. sanırım projenin asıl sahibi sami bey, ki ben sadece 1 defa konuştum kendisiyle (oda ödeme gciktiği için aramıştım ve onunla ilgisi olmadığını belirtmişti.) benim sorunum daha önce sami beyin sihirlisepetler.com isimli siteyi tasarlaması için anlaştığı Cengiz xxx 'la. ben tüm yazışmaları ve tüm anlaşmazlıkları Cengiz xxx 'la yaşadım. yani uzun lafın kısası sihirlisepetler.com tasarım ve sanırım içerik yenilemesine doğru adım atmış ve Cengiz xxx 'dan sonra site tasarım işini e+1 isimli bir firma devralmış. benim bu firma ile yaşanmış herhangi bir sorunum yok. önemle duyurulur. (foruma kişisel problemlerimden dolayı vermiş olduğum rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. ama gelebilecek hertürlü zarara karşı sizi uyarmak istemiştim. )
your KEY to EUROPE : AEGEE-Eskişehir (v2.0) | REMOTTER! small remote application (beta 1.0) | MCPD adayı Mesaj oxigen tarafından 23.09.2004 (23:15) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Sözleşmesiz projelerde programlama kısmında sadece sizin bileceğiniz bir açık konulması taraftarıyım 2 defa başıma gelen bu tür bir olayı, web üzerindeki siteyi silerek, kendi çapımda öcümü alıyorum
hele ki açık bıraktığınız dosyayı şifreleyip yollarasanız ki bu çok önemli bi dosya olsun, siteyi tekrar yüklesede silersiniz ve o açığı kapayamaz.
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Giresun
|
Katılıyorum. Aynısı başıma geldi. Bir açık kapı vardı. Girdim siteyi sildim çıktım. Birde yeni ana sayfa koydum. site hala sildiğim haliyle duruyor.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!