|
|
#1 (permalink) |
|
|
Ödeme sistemleri hakkında tavsiyeleriniz ?
Merhaba hosting kontrol panelleri içinde en sevdiğim olan hsphere control panelini kredi kartı ile çalışır duruma getirmek istiyorum panel içinde bazı gateawayler var ; dummy Gateway AuthorizeNet (SIM protocol) CyberCash Payflow Pro Payflow Pro (with SSL support) Paradata Link Point Link Point (API v3.01) Bibit ePDQ PayAndShop PSiGate PayReady SecurePay Echo Ematic IonGate Plug'n Pay InterCept SkipJack SecureTrading PayGate NetBilling eWay InnovativeGateway ThePayDesk Tucows MainStreetSoftWorks NTPNow Protx Pay-Me-Now ama bu firmaların hangileri türkiye ile çalışıyor en kolay hangisiyle iş yaparım veya aranızda daha önce bu firmalardan biriyle çalışmış birileri varmı ? Baya bi kararsız kaldım selamlar |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
Re: Ödeme sistemleri hakkında tavsiyeleriniz ?
selam;
"hsphere" i bilmiyorum ama neden yazdığın componentleri kullanmak istiyorsun? yani ödeme sistmi dediğin şey kredi kartını kontrol edip, hesabına parayı geçecek şey değilmi? bence Garanti Bankası 'nın sanal pos yada güvenli ortak ödeme sayfasını kullan. bence daha mantıklı. ama bildiğim kadarıyla yurtdışı ödemelerini kabul etmiyo bu sistemler.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
Re: Ödeme sistemleri hakkında tavsiyeleriniz ?
Bundan birkac yil once bir arkadasim hosting sirketinde hazir bir uygulama kullaniyordu ( modernbill ) , kendisinde garanti sanal pos vardi. Authorize.net uzerinden odemeleri kabul edebiliyordu.Isterseniz authorize.net olayini bir arastirin.sonucta sizin istediginiz sekilde olma ihtimali var.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!