|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Sanal Pos
http://eticaret.garanti.com.tr/iceri...er.asp?c=7&t=m
böyle bir şeyi hiç gördün mü daha önce? gayet güzel bir şekilde anlatımı var ne istediklerine dair. peki satış yapmak için senin için daha uygun olan şey pay pal olabilir mi?
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
Türkiye 'de sanal pos hizmeti sunan bankalarda kurumsal kimlik ve bankanın müşterisi olma zorunluluğu var. ben daha önceden bir müşterim için GARANTİ BANKASI 'nın GÜVENLİ ORTAK ÖDEME SAYFASI 'nı kullandım. Sanal pos gibi bişey ama, server 'a yazılım kurmuyorsun, kullanıcı adı ve şifre ile bankanın sisteminden bi sayfa çağırıyorsun sadece.
plush 'da kısa ve net bir cevap yazmış aslında. bence Garanti Bankası 'nın eticaret sayfasını tamamen incele. eğer kurumsallaşmak zor diyorsan kredi kartı ile online ödeme yerine bankadan havale ile ödeme seçeneği koy sitene, müşteri için yorucu ama senin için daha kolay ve masrafsız bir çözüm ![]() ekteki dökümanda sistemi kullanmaya başladığında sana yardımcı olabilecek Garanti Bankası 'ndan gelen sonuçları yorumlayabileceğin kodları içeriyor. Bu dosyayı yönetim sayfasından indirmiştim ben. Yani kodlar Garanti Bankası 'nın bilgi işlemcilerine (yada onun gibi bişi) ait.
your KEY to EUROPE : AEGEE-Eskişehir (v2.0) | REMOTTER! small remote application (beta 1.0) | MCPD adayı Mesaj oxigen tarafından 01.11.2004 (04:52) yeniden düzenlendi. Açıklama: dosya ekleme |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
Alıntı:
yani ticari bir kimliğin olsun yeter, ister bakkal ol ister süper market zincirin olsun. yani sadece ticaret odasında kaydın olsun yeter. (sakın yanlış anlama, karşı cevap değil, sadece bilgilendirme )bu arada eğer tanıdık birileri varsa (sana kazık atmayacak) onlara rica edip, kendi adlarına sanal pos hesabı açmalarını sağlayabilirsin, açılan hesabıda sen kullanırsın. ayrıca bildiğim kadarıyla Garanti Bankası 'nın sunduğu hizmette birden fazla kullanıcı tanımlama mümkün sanırım. sana 1 adet asıl kullanıcı (admin diyelim) adı veriyorlar, sen bunu kullanarak sistemde birden çok payment account oluşturabiliyorsun. yani senin birden fazla e-ticaret siten varsa, aynı sanal posu hepsinde kullanabiliyorsun
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!