|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Logo - Fiyat
Merhaba, Arkadaşlar logo yapımı için istediğiniz fiyatlar neler? Şu an işin ayrıntıları belli olmadığından "İş İlanları" kısmına değil buraya yazmayı uygun buldum. Önce ortalama bir fiyat iletmem gerekiyor, nispeten de daha direkt bir iş olduğundan ayrıntı vermeden fiyat soruyorum, kusura bakmayın
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Logo - Fiyat
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Logo - Fiyat
Hmm bahsedilen konuyu zamanında okumuştum tartışmaların da farkındayım, ama mesajımla ilgili neyin eleştrildiğini tam olarak anlayamadım. Yani teorik olarak böyle bir soru sorsam, belki freelance fiyatlandırma konusu açılır ancak, ben çok pratik olarak bir arkadaşımın şirketine yapılacak logo için fiyat istiyorum.
Şirket bir organizasyon şirketi, logo tasarımının fiyatlandırması da web tasarımı kadar fazla parametreye bağlı olmadığı için, sanıyorum aşağı yukarı burada bu konuyla ilgileneceklerin verecekleri fiyatlar bellidir. İşin ayrıntılarını şu an veremediğim için de konuyu "İş İlanları"na değil buraya açtığımı belirtmiştim. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!