|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Antetli Kağıt Fiyatları?
Merhaba, Şirket için antetli kağıt bastırmak istiyoruz. Bunun için matbaa ile konuşmak gerekiyor. Fakat fiyat konusunda bir bilgim yok. Gidip boşu boşuna daha fazla ödemeyelim diye burada size fikir danışıyım dedim. Antetli Kağıt yaptırmak ne kadar tutar? Önerebileceğiniz bir yer var mı? Logomuz olucak (logomuz 4 renkli) Telefon adres vs. gibi bilgiler. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Antetli Kağıt Fiyatları?
Ankara reklamcılar Derneği fiyat listesi Fiyat Listesi
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
ben geçen gün bir firma için aldın a4 antetli kağıt 2 renk 5000 adet 220 YTL. orta seviye bir matbaaydı. üç aşağı beş yukarı
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: denizli
|
Ard'nin Fiyat listesini doğru bulmuyorum
Firmalar tasarım için ne kadar ödüyorlar ki... sanırım bunu hazırlayanlar uçuştalar Ben en az 500 değişik firmaya antetli kağıt uygulamaları yaptım (her firmaya en az 4 tane)ama firma sahipleri 1 saatlik uygulama fiyatını bile çok görüyor(40ytl) ... Sanırım fiyat listesini hazırlayanlar Türkiye sınırlarında değiller Tasarım için yurdışı fiyatlarımıdır anlamadım Bilen varsa lütfen anlatsın...ayrıca efeefeoğluna katııyorum (bastıracak yer bulamazsan görüşelim) |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
merhaba,
Bana göre de ARD nin fiyatları çok geldi. Ben tasarımını kendim yapıp bir matbaa ile konuşmayı düşünüyorum. Ve istanbulda bazı yerlerde copy center lar var. Buralarla konuşup sizi de bilgilendireceğim. İlginiz için teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Merhaba yeniden.
Copy centerlara baktığımda maliyetin 250 milyon gibi birşey olucağını öğrendim. Şimdi matbaa ile konuşmak istiyorum. O sanırım daha uygun olucak. İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz matbaa var mı acaba? |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!