|
|
#11 (permalink) |
|
Üyelik Tarihi: 10.05.2005
Yer: izmir
Yaş: 25
Mesaj: 5
|
Re: 8.90$ a Sony Vaio Marka Laptop aldım.
Kusura bakmayın ama sizin o arkadaşınız yanlış yapmış... Açıkçası bilip bilmeden böle işlere girişmemek lazım bu yüzden ben size ne diyorum önce bi girin, bakın araştırın, sorun, soruşturun, tercüme ettirin, ondan sonra dilerseniz üye olursunuz. En iyiside bence bu ama her şeyi yaptıktan sonra bana bir kıyak geçmeyi unutmayın derim. Sadece verdiğim linkten üye olursanız sizlere sonsuz teşekkürlerimi başından iletirim.. http://www.ezlaptop.com/index.php Referans numaram ve bu linkten üye olunursa bana 1 puan kazandırırsınız. |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Üyelik Tarihi: 19.07.2000
Yer: Istanbul,Turkiye
Yaş: 26
Mesaj: 757
|
Re: 8.90$ a Sony Vaio Marka Laptop aldım.
ya ozkan ben sana 890$ vereyim sat bana laptop'ı?
nasılsa bulmuşsun sen yordamını, bana da lazım şu sıra laptop, vizeler finaller derken uğraşamicam da pek?
__________________
cemshid.com : YENİ MAKALE! : Arkaplan Resmi Kaydırmaca Web Standartları : XHTML & CSS Sorunları.. pek tabii çözümleri... cemshid.gen.tr : Türkiye'nin 3. Blogu,.. galiba... |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Üyelik Tarihi: 21.08.2004
Yer: istanbul, eskişehir
Yaş: 25
Mesaj: 405
|
Re: 8.90$ a Sony Vaio Marka Laptop aldım.
yaa arkadaşlar bu Paypal sanal kart kabul etmiyor sanırım. geçenlerde başka bir işlem için sanal kart numaramı verdim, içinde yeterli miktarda bakiye olduğu halde kartımın geçersiz olduğunu söyledi.
bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
__________________
your KEY to EUROPE : AEGEE-Eskişehir (v2.0) | REMOTTER! small remote application (beta 1.0) | MCPD adayı |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Üyelik Tarihi: 07.12.2003
Yer: Neptün
Mesaj: 364
|
Re: 8.90$ a Sony Vaio Marka Laptop aldım.
Siteye baktığımda site çok gayri ciddi geldi. Ayrıca bu site herhangi bir firmanında değil, sanırım 1-2 genç bir araya geldiler, akıllarına gelen bu fikri hayata geçirdiler. Acaba gerçekten gönderiyorlar mı Laptop? Firma olmadıklarına göre o laptopların resmi satıcıları olamazlar, nerden buluyorlar? Kendileri parayla alıp mı gönderiyorlar? Zaten yardım bölümündeki soru cevaplara bakarsanız sitemizden ne satın alıyorsunuz kısmında ebook vs. demişler yanında da ücretsiz ezlaptop ücretsiz laptop kazanma accountu. Bunuda parasını geri isteyenler yüzünden paypaldan kurtulmak için yapmışlar sanırım.
Ek olarak ozkansby; seninde bu siteden bir laptop aldığına inanmıyorum. İnsanları linke tıklatıp üye yapmak için iyi bir taktik ancak verdiğin adresteki kişilerin yapmaya çalıştıkları hırsızlığa ortak olmaktan başka birşey değil. İnternette benzeri yüzlerce site var. Ağır oldu sanırım ama senin foruma üye oluş amacın dahi belli.Tüm delillerbunu gösteriyor Alıntı:
"Saygin ve ciddi bir ortamda yardimlasmak, haberlesmek, kendi bildiklerini diger katilimcilarla paylasmak isteyen, sitemize ve forum alanlarimiza düzenli katilimda bulunacagi inancini tasiyan konuklarimizi üye olarak aramizda görmek istiyoruz. "
__________________
Halen yaşıyormuyuz? inanmak çok zor! ----------------------------------------------- // Designer.gen.tr // TeknoTezgah | Keşfet // Check4ip | Ip adresi hakkında herşey! |
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Üyelik Tarihi: 10.05.2005
Yer: izmir
Yaş: 25
Mesaj: 5
|
Re: 8.90$ a Sony Vaio Marka Laptop aldım.
Haklısınız kusura bakmayın sizlere yardım etmek ve birazda olsa yardım alırım diye düşünmüşüm salaklık etmişim. Siz ne anlarsınız yardımdan. Resim falanda göndermiyorum. Resim gönderecem ondan sonra resmi evrak istiyiceksiniz ondan sora yine inanmıcaksınız. Sizde bu akıl olduktan sonra boşuna kürek çekmeye gerek yok. Son olarak söylüyorum aklı olan üye olur ve 210 gün sonra SONY VAİO LAPTOP unu alır. Güle gülede kullanır.
Ağır lafa ağır lafla karşılık veririm. Hiç kimse kusuruma bakmasın gereken bütün açıklamaları yaptım... http://www.ezlaptop.com/index.php? Linki tekrar vereyim çıkarım olmasa tabi uğraşmam neden uğraşayım ki hem uğraşıncada elde edilen bi şey yok. |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Üyelik Tarihi: 28.03.2003
Yer: İzmir
Yaş: 26
Mesaj: 793
|
Re: 8.90$ a Sony Vaio Marka Laptop aldım.
kolay kazanç, theplanet.com dan bir adet dedicated, whois bilgilerini gizleme ve template bir site, hmm bu bana sahibi türkmüş izlenimini veriyor
valla süper iş billa süper iş, gönülden tebrik ediyorum herkimse sahibi.
__________________
#siberarena.com | tournament.online |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Üyelik Tarihi: 13.07.2000
Yer: LND
Mesaj: 4,284
|
Re: 8.90$ a Sony Vaio Marka Laptop aldım.
Alıntı:
__________________
FERRUH.MAVİTUNA - İnanmıyorum, yeni site! |
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Üyelik Tarihi: 24.09.2002
Yer: İstanbul
Yaş: 41
Mesaj: 1,382
|
Re: 8.90$ a Sony Vaio Marka Laptop aldım.
Alıntı:
__________________
.: Dilinizden UTANMAYIN :. {"Tema"mı çalabilirsin ama ruhumu ASLA!} |
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Re: 8.90$ a Sony Vaio Marka Laptop aldım.
Öyleyse bizde kuralım bir saadet zinciri arkadaşlar var mısınız 210 arkadaş bir araya gelelim. Her gün birimize bir notebook alalım.
Nasıl mı? 5 dolar versek her gün ne eder? 1050 dolar haydi 6 dolar verelim yani 10 milyon. 1260 dolar falan. Bir notebook alınır. Her birimiz ayda 300 milyon vermiş olur. 7 ay sonra hepimiz notebook sahibi oluruz hem de 300 milyon taksitle. Peki o 5 doları nasıl vereceğiz her gün. Kolay!!! Bir site kuralım. İçinde herşey olsun. Melodisinden kültüre, sanat, nüfus, kimlik sormaca, hack bulmaca, kız arkadaş bulmaca. Koyalım reklamı. Bedavaya bile getirebiliriz tıklayarak. NE KADAR ABUK SUBUK DEĞİL Mİ? YAZARKEN BİLE MANTIKSIZ GELDİ. ÇOK ZORLANDIM. Allah akıl fikir versin hayal avcılarının zavallı kurbanlarına.
__________________
Portfolyo | Güneşin Tam İçinde | DeviantArt Mihrace.Net ! | 3d Gözlük | Ebu'l-iz | Kimin Eli? | Reklam-im |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!