|
|
#21 (permalink) | |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
Re: 8.90$ a Sony Vaio Marka Laptop aldım.
Alıntı:
Ya benim de bir fikrim var. Bu arkadaş nasılsa üye değil mi? Biz her gün onun linkini tıklayıp ona puan kazandıralım ama üye olmayalım. O laptopları alsın biz de ondan alalım, parasıyle değil mi? Arkadaşın da gönlü olmuş olur. Böyle şeylere kanmayalım. Ben resimleri görsem de inanmam. Ne mağlum başka bir siteden çekmediği. Evraklar filan olsa tamam, o zaman anlarım. |
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
Kürek falan alırız... |
|||
|
|
|
|
|
#23 (permalink) | |
|
Alıntı:
bazı firmalar bazı kredi kartlarını kabul etmeyebiliyor. sanal kart olması önemli değil, bankanızla görüşün.
|
|
|
|
#24 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Alıntı:
fenada fikir değil aslında. ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Yer: duck's world
|
madem konu burdan açıldı. son günlerde netbux.org denilen bir sitede aynı mantığı uygulayarak para dağıtıyor.. bunda farklı olan arama yapmanız. ayrıca gene sizin altınızdan üye olanlar sayesinde de para kazanıyormu$unuz. püf noktaları felan varmış bizim arkadaşlardan bazıları uğraşıyorlar.
eğer tam bir netlik kazanırsa buraya yazarım..ama banada böyle işler safsata olarak geliyor..
|
|
|
#27 (permalink) |
|
|
rasyonel düşünebilen ve para kazanmanın zorluğunu anlamış bir insan bu tip safsatalarla da uğraşmayacaktır.
hayatla ilgili önemli bir gerçek varsa o da "hiçbir şey bedava değidir" malesef böyle. 9 dolara sony !!
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
göndericeklerini bilsem bile almam ki
gerçek değerini ödemediğim şey eminim ki elimde patlar!ayrıca reklamcılık gördüm ben biraz her mesajın sonunda aynı link.. ha birde yardımlasmak nedir bilmiyormusuz, foruma üye olmadan önce bir okusaydın konuları kim kime nelerde yardım etmiş..
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Yer: li yersiz
|
mesajı ekleyen şahsı muhterem konuda başlığı ya yanlış yazdı 8.90 değilde 890 yazacaktı bakalım forum ahalisi ne diyecek diye düşündü ama 890$ a bile sony vaio yok
yada şöyle diyim 1 deli kuyuya 8.90$' lık taş attı 40 akıllı debelenip duruyo hadi o da olmadı bunun titan-ic gibi batan bi saadet zinciri oldugunu anlayamadık o zaman mesaj yazmayalım he he deyip geçelim galiba en iyisi bu d.n : paranı verecem bana 2 tane al 8.90'lık laptoptan harcadıgın elektrık ınternet yeme içme gezme tozma masraflarını da ben karsılayacam sen bana bılgılerını yolla para yarın hesabında oldu mu canım hadi öptüm gözlerinden -açılması için -
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Yazık oldu ya şimdi bende 1 seneden beri para biriktiriyorum. Hergün üye olsaydım ve hergün başka bir foruma reklam verip ne olur tıklayın deseydim yaklaşık 300 tane laptopum olurdu walla. İlk laptop netcafeyi kurardım walla.
Bu devirde su bile bedava değil sony hiç değil ![]()
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!