|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
Re: 8.90$ a Sony Vaio Marka Laptop aldım.
Kafamda bir proje var. Davetiye usülü üyelik olacak, her gün birisi bir hesap numarasına bir miktar para yatıracak sonra ay sonunda tüm yüelerden toplanan paraları ben alıp kendime laptop alıcam. Altın gübü gibi bir şey...
|
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Yer: adana
|
bu mesaja kadar okumuş arkadaşlara sevgilerimi sunuyorum .. 3 yıl önce aldığım p3 lap topun elektrik girişi bozulduğu için dışarı kablo çektik oda koptu.. şu an tv tamircisinde ..sabah alacam.. değiştirmeye kıyamıyorum .. o benim arkadaşım dostum kimse yokken o vardı .. tasarımın esası ruh his değil midir .. yoksa sony midir .. asus mudur ? bedava yı geçtim .. burada kim sıfır bir lap topla başladı bu işlere veya kim kendi kazandığı para dan aldığı mutluluğu başka bir şey den aldı ... sony değilde şööle dizel bir audi A4 veren bir yer varmı ben her şeyi yaparım .. tıklarım .. üye olurum sülaleyi üye yaparım .. ama merak etmeyin buradaki insanları üstüste dört kere ( 4 ) aynı adresi vererek taciz etmem ...ben buradaki en salak adamım ( iddialı bir laf oldu galiba ) ama ben bile bir şeyi iki kere söylenin ce anlıyorum .. 4 kere tekrar ettiği adresten dolayı bu arkadaşa sövüyorum .. kendim içinde değil bana 10 kere de yazsa olur biraz salak bir tipim var ama bunca kodcu tasarımcı gamer tasarımır arkadaş olan bir ortamda böyle olduğu için bu iş ... cümle terbiyeli olsun diye düşük oldu .. sony kullana arkadaşlara da saygılarımı sunuyorum .. 15 gün önce spor amaçlı bir bilgisayar almıştım şimdi şehir içi işlerimi de bunula hallediyorum parklardaki çiçekleri fark ettim .. arabadan çok ama çok ucuz mal oluyor ama aynı yere gidebiliyorum .. park sorunu olmadan ..sadece merkezi değilde zincirli kilit olduğu için biraz vakit kaybı oluyor .. herkesin gözlerinden öperim .. ( uzun zamandır giremedim de özlemişim o bakımdan )
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Yer: adana
|
bu arada yukarıda ki mesajın son kısmında geçen ve 15 gün önce alınan malzeme bilgisayar değil bisiklettir ...
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
(@ burakra Mesajın çok dokunaklı geldi dersem yeridir. Aklına diline sağlık. Bisikletini güle güle kullan.)
Sony`dir ya da başka bir şeydir illa laptop`da olmasın. sonuçta bir düzenbazlık! var ortada ve herkes tepkisini gösterdi. Sanırım arkadaş bir daha buralarda gözükmez. Umarım laptop`unu da güle güle kullanır!
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!