Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » E-Ticaret » İnternet ve İş » 8.90$ a Sony Vaio Marka Laptop aldım.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 10.05.2005   #1 (permalink)

Yer: izmir
8.90$ a Sony Vaio Marka Laptop aldım.

Sadece 8.90 dolara Sony Vaio marka LapTop kazanmak isteyenler...
Üye olduktan sonra sadece size gönderilen reklam linklerini tıklamanız yeterli.
Hergün 1 link gönderiliyor ve her bir link 1 puan anlamına geliyor.
Ayrıca siteye başkalarını üye yaparsanız her bir üye 1 puan demek.
Yabancı bir site olmasına reğmen anlaşılması kolay bir site. Sadece görün..
210 puan topladıktan sonra sipariş verin ve laptopunuz gelsin...
http://www.ezlaptop.com/index.php
Mümkünse benim linkimden üye olursanız bende 1 puan kazanırım.
Kısaca nasıl üye olacağınızı anlatayım.
*Önce verdiğim linkten siteye girip SİGN UP yazısını tıklayorsunuz.
*Gerekli bilgileri yazıp üye oluyorsunuz. (üye adı şifre falan..)
*üuelik bilgilerinizi yazdıktan sonra üyeliğinizin borcunu ödemeniz lazım.
*işte burası önemli
*Dünyanın sayılı güvenilir para aktarma işlemi yapan sitelerinden bi tanesi olan Paypal sitesinde gereken parayı aktarmanız gerekiyor.
*Karşınıza çıkan simgeyi tıklayıp Paypal (buy now) sitesine yönlendiriliyorsunuz.
*Gelen sayfada (secure checkout) yazısına tıklayıp bu sefer bu siteye üye oluyorsunuz.
*Öncelikle normal bilgileriniz adresiniz falan yazıyorsunuz aman doğru yazın çünkü para aktarıcaksınız.
*CONTINUE CHECKOUT yazısını tıklayıp bu seferde kredi kartı bilgilerinizi doğruluyorsunuz. (Bilgiler kesinlikle güvenlik altındadır bunu temin ederim çünkü Paypal iyi bir şirket)
*Birde kredi kartı bilgileriniz aynı ekstrenizdeki gibi olmalı yoksa paranızı yatıramazsınız!!!
*Sonra size kaç para aktaracağınızı da söylüyor zaten. onaylıyorsunuz ve bu kadar...
Artık ezlaptop üyeliğinizin inboxuna gelen en aşağıdaki linklere tıklamanız yeterli. Her gün bir link ve her gün 1 puan. Ayrıca mutlaka bu şekil soru gelecektir diye söylüyorum üyeliğim kapanmadı ve puan toplayı ikinci laptop alma şansım var. Bu yüzden tekrar başladım...
Toplayın 210 puan sizde Sony Vaio Marka bir LapTop kazanın...
Hemde Çekiliş yok, Kura yok. Sadece sipariş verin kargo parasınıda ödüyolar.
Ben aldım ve çok mutluyum.
İsteyenlere bilgisayarımın özellikleri:
15.4" screen, 60GB hard drive, ATI RADEON IGP 345M 64MB, 512MB RAM, 2.8Ghz, DVD-ROM / CD-RW combo drive, 3 USB ports, 56k modem, LAN, Windows XP Home
ozkansby şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 10.05.2005   #2 (permalink)
oky

oky's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 12
Re: 8.90$ a Sony Vaio Marka Laptop aldım.

ne bu, yeni bir saadet zinciri vakası mı?
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 10.05.2005   #3 (permalink)

ajemix's Avatar

Yer: Hollanda
Görsel: 7

Alıntı:
oky tarafından gönderilen mesaj:
ne bu, yeni bir saadet zinciri vakası mı?
Sanırım evet, yakında türk versiyonlarıda boy gösterir
ajemix şu an çevrimdışı  
Old 10.05.2005   #4 (permalink)

hadi bakalım hayırlısı
SiNYoL şu an çevrimdışı  
Old 10.05.2005   #5 (permalink)
nothingrows

ortalık bunun gibi vakalarla doluydu bir zamanlar, ellerinde yüzlerce dolarlık çekleri olduğunu iddia eden arkadaşlar link fırtınası estirmekteyken; aslında ellerinde hiç bir şey olmadığını, ancak hiçbirşey elde edemeyince anladık şimdi ise işler biraz daha büyümüş gibi, kredi kartı olayı biraz ürkütücü bile sayılabilir hatta. bence @ozkansby kardeşim aldığını söylediği bilgisayarının şöle fiyakalı resimlerini çekip buraya koysa daha inandırıcı olur ve ben daha yeni satın aldığım laptopun derdine düşüp ağlarım

Old 10.05.2005   #6 (permalink)

heady's Avatar

@ozkansby, forumdaki ilk mesajın bu mudur yani?

Kimseyi tanımadan, tanışmadan durduk yerde böyle bir şeyi nasıl teklif edebildiğini çözemedim ben... ortalık bu kadar mı acayipleşti? Hiç olmazsa önce biraz kendini tanıtsaydın, birilerini tanısaydın, burada az çok tanınsaydın... Bu nasıl bir şeydir anlamıyorum ki?

Bana mı acayip geliyor sadece?
Old 10.05.2005   #7 (permalink)

Ben dolandırıcı değilim başında bunu belirtmek isterim. Ve sizleri inandırıcı bir forum sitesine yönlendirebilirim. Bide oradaki yorumları okuyun beni daha iyi anlayacaksınız... Ayrıca orada laptop sitesinin yorumları ve başka üye olan arkadaşlarda var hatta bi tanesi forum moderatörünün ta kendisi sanırım. forum linki vermem sanırım yasak ama kurtadam forumlarında internet bölümünde forumumun aynısı var girip bi okuyun derim. Ayrıca üye olunurken para aktarımı yapılan Paypal sitesininde yorumlarını okudum. Okumak iyidir ama dikkatli okumalısınız. 8.90$ verip şap diye laptop almıyorsunuz.. Size hergün gönderilen linkleri tıklayıp 210 puan topladığınız zaman size laptop gönderiyolarlar. Şahsen ben ikinci laptop için koşturuyorum bi çok forumda ve üye topluyorum.
Eğer bana karşı bir suçlama yapacaksanız yanınıza ingilizce bilen birini alıp önce siteyi ziyaret edin üye olmanız gerekmiyor. Sonra kendiniz karar verirsiniz. Ayrıca aldıgın laptop a üzülme satarsın yenisi zaten gelecek... Yada gelecek olan laptop u alıp satıp sonrada çatır çatır yersin
verdiğim linkten üye olan arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ve hatırlatıyorum
http://www.ezlaptop.com/index.php
Linkten üye olursanız benide mutlu etmiş olursunuz ve dualarım sizinle olur...
Old 10.05.2005   #8 (permalink)

8.90$ a Sony Vaio Marka Laptop aldım.

Şunuda belirtmek isterimki bu siteye üye olmam için paralı mail adresi almam gerekti. Ben de ttnet adresimi verdim. Tanımak isterseniz tanıtayım ben Celal Bayar üni. Tütün Eksperliği Yüksekokulu ögrencisiyim. Ve bu laptop işini izmirde iki tane almış olan bir arkadaşımdan ögrendim. Haklısınız açıkçası bende başında inanmamıştım. Hatta üye olmak için kendime en az 50 kere sormuşumdur. Acaba altında bi şey varmıdır diye ama sonra ingilizce bilen birini alıp tercümeyle bütün herşeyi incelettirdim. Alın size sitedeki soru ve cevaplar girmek zor geliyosa buradan okuyun da ingilizceniz varsa tabi...
Alin size soru ve cevaplari

Q: Why am I not receiving the newsletters?
A: Our newsletters are now sent to your EZLaptop inbox. You can view your inbox after logging into the Member's area with your login details. Each time a newsletter is sent to your EZLaptop inbox, we'll send you an e-mail notifying you. This way you do not have to keep logging in every day to check for new newsletters. Our newsletters are typically sent out every week so please be patient and you'll begin to receive them shortly.

Q: What am I purchasing from EZLaptop.com?
A: You are purchasing our eBooks for $5 which also includes your membership. The eBooks will give you information on various things such as how to sell on eBay, fix debt, how to find products cheap online, and more! The eBooks are for both PC and Mac users. Along with this purchase, you receive a free EZLaptop laptop account so you can read our newsletters and earn credits towards a brand new laptop!

Q: Is this program available worldwide?
A: Yes! We're available worldwide! However, you must be able to make payment through our payment processor.

Q: Are there any other fees that I'll have to pay?
A: There are no other fees besides the one time membership fee for $5 and the $3.95 tracking information fee which is paid for upfront along with the membership fee.

Q: What are the shipping costs?
A: There is a $3.95 charge for the shipping cost. This is paid for upfront along with the $5 membership fee. The $3.95 charge is to pay for the tracking information when your laptop is ready to be shipped. The fee is the same price all around no matter where you live!

Q: How many credits are required to earn the laptop?
A: The number of credits to earn the laptop is 210. For every e-mail you receive and every referral you bring to the site, you'll earn whole credits! You'll be on your way to earning your laptop in no time!

Q: How do I withdraw my credits for the laptop?
A: Once you have your account, you are able to withdraw your credits at any time from the members area. Your account must have enough credits to complete the order. If you do not have enough credits, the order will not complete.

Q: Once I receive the laptop, will I get to keep it?
A: Yes, once you receive the laptop in the mail, it's yours to keep.

Q: Will the laptop be brand new?
A: Yes, the laptop is brand new!
Old 10.05.2005   #9 (permalink)

ScottJr's Avatar

Yer: Istanbul-Turkey

network marketing zihniyetinden ve sisteminden inanılmaz derecede nefret ediyorum, daha önce hiç söyledim mi bilmiyorum

» Monofactor -Journal | Showcase | » DevArt Gallery
ScottJr şu an çevrimdışı  
Old 10.05.2005   #10 (permalink)

maver's Avatar

Yer: Istanbul
Görsel: 3

bir arkadaşım ödemişti böyle birşeye para, arkası gelmedi.
ebay'da satıyorlar bunu genelde.. lanet birşey

(tam türk işi aslında, nasıl biz daha önce yapmamışız hayret ettim)
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

aldim , laptop , marka , vaio , sony , 890

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0