Zoque.Forum
»
freelance siteleri
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
freelance siteleri
Merhaba,
hem bilgi almak/paylaşmak, hem de bu türden siteleri deneyenlerin yorumlarını almak isterim; freelance iş sunan onlarca site var yabancı. coroflot, e-lancer, guru, freelanceworkexchange, contractedwork, allfreelancework, reelancers ve bunların benzeri isimde birçok yer. bir kısmı paralı, bir kısmı beleş. ama kaliteli olanlar hep paralı üyelik ve/veya aidat isteyen yerler. bunları deneyen, bunlarla sürekli çalışan var mı aramızda, varsa ne gibi şeylere dikkat ederek çalışıyor, ortalama ne kadar gelir söz konusu oluyor, ödemeler nasıl gerçekleşiyor, bilen var mı? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Re: freelance siteleri
Bu konuyla ilgili detaylı bir yazı yazıyorum bu siteleri içeren, sitede de yer verdim freelance iş olanakları kısmının 3ncü yazısı olacak bittiğinde buraya da atarım. Genel olarak en iyileri e-lance ve guru.com. Aidatlar ve kazanılan projelerin bedellerinden kesintiler çok oluyor ama buna değiyor sanırım.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Re: freelance siteleri
konuyla ilgili yazıyı bugün itibariyle yayına aldım: Freelance Portallar ve İş Yönetimi
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!