|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
1 kişi her işi yapabilir mi? Ve ücreti nedir?
1 kişi aşağıdaki işlerin tamamını tam anlamıyla yapabilir mi? web sayfası yapılacak web sayfası güncellenecek Aylık Gazete çıkarılacak dizgi tasarım haberler düzenlenecek Aylık Dergi çıkartılacak Dergi ve gazetelere alınan(sayfa reklamları) reklamlar hazırlanacak Bilboardlara reklam hazırlanacak Şimdilik aklıma gelenler bunlar.. Ücret Ne istenmeli maaş olarak? +sigorta+yol+yemek |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: 1 kişi her işi yapabilir mi? Ve ücreti nedir?
buradaki çoğu kişi böyle bir tavıra karşıdır, süpermen misali 3-4 kişilik canavarlar isteyen iş ilanlarına öfkeyle saldırılır. lakin eminim ki her çalışan -konuyu biliyorsa ve patronu da bildiğini biliyorsa- şunu da, bunu da yapsana denilmesine iş yerinde fazla da ses çıkaramaz.
ama yine de hem dijital hem de basılı ortamda çalışacak birini bulmak zor, bulunanlara da güvenmek zor; zira her alanın kaprisi vardır, biraz derinlemesine bilmeyince eline, yüzüne bulaşır. bu yüzden de zaten bu tür işlerden sakınmak da gerekir kanaatindeyim... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
![]() iyi para yani ... |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Başkentimsi Şehirimtırak
|
Diğer bir olasılık aklıma geldi,
Bu 1 kişi hastalanınca tüm işler aksayacak o zaman. + Bana bir zamanların (ki hâlâ var ama eskisi kadar değil en azından) "hem ASP, hem PHP bilen; flash, Photoshop ve paintshop pro'yu iyi kullanabilen askerliğini yapmış eleman aranmaktadır" ilanlarını hatırlattı. Bunu yapan işverene şu hata kodları gönderilmelidir bence, ![]() 402 - Payment Required 405 - Method Not Allowed 406 - Not Acceptable 413 - Request Entity Too Large 502 - Bad Gateway
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
şu an çalıştığım işyerinde;
aylık yayınlanan 2 dergi çıkarıyorum, dergilere alınan reklamları hazırlıyorum, adamlar utanmadan tek kişiyle ajans hizmeti veriyoz diye geçindikleri için broşür, billboard, web sitesi işleri de alıyorlar onları da hazırlıyorum, bir süredir bazı özel müşterilerimiz var tüm işlerini bizim yaptığımız (ajans(!)ız ya ) onların diğer dergi ve gazetelere verdikleri ilanları da ben hazırlıyorum.şirketin web sitesini güncelliyorum, gazete çıkarmıyoruz ama patronun öyle bir düşüncesi de var :P işin garip tarafı ben bu şirkete kafa dinlerim diye başlamıştım, istanbula uzak, sakin bir semt, küçük bir dergi diye (işe başladığımda tek bir dergi çıkartıyorlardı) düşünüyordum.. kesinlikle ben bütün bunları yapabilirim diye bir işe başvurmamanı öneririm, patron tam bir şerefsiz (tüm patronlar gibi) olmakla beraber, ben de az şerefsiz değilimdir dergiler hariç herşey için yüzde alıyorum ![]() @adoxus'un da dediği gibi en küçük bir problemim nedeniyle işe gitmediğimde bütün işler aksıyor ha bir de patron yavaş çalıştığımı söylüyor tabi bunu yüzüme söyleyemiyor - sanırım yemiyor tabi böyle olunca şöyle bir artısı da oluyor, patrondan daha fazla patron gibi oluyorsun işyerinde adam çayımı, kahvemi getiriyor, mesai saatleri dışında kaldığımda biraları kapıp geliyor ![]() benim mevsim geldi yine gerçi, sanırım bu aralar istifa edicem ![]() unutmadan bir de; freelance olarak evde aylık bir dergi hazırlıyorum, bu derginin sahibi olan ajans(!)ın arada ekstra işlerini de ben yapıyorum yine de biliyorum ki i'm no superman* ...
ispanyolca türkçe sözlük || sözlük test || uludağ sözlük : bilgi edinmek, eğlenmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak için oluşturulmuş sozluk klonu. Vakit geçirme aparatı. Mesaj hizir tarafından 16.06.2005 (21:25) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Bizim edebiyat hocamız şöyle demişti; "Türk destanları tam olarak bitirilememiştir çünkü Türkler özellikle orta asyada hep destansı olaylarla karşılaştıkları için(savaş, göç, açlık, doğal afet vs.) önceki destanları bitirmeye pek şansları yoktu"
Sanırım şu an Türkiye'de bir çok süper kahraman olduğu içinde pek destan çıkmıyor. (hangi birini yazalım)
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!