Zoque.Forum
»
mercektv.com için ortak aranıyor
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: mercektv.com için ortak aranıyor
Bana bakın arkadaşlar ben buraya eleştirilmek için üye olmadım şimdi beni ve türkçe mi kim eleştiriyorsa çok ağır küfür dedeceğim hepinizin anasını avradı sikerim şimdi bu doğrumu türkçe olarak lütfen bana yazıp yanıtlayın.
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Yahu arkadaşlar insan gibi bir yorum yaptık bu yorumumuza karşılık insanların yorumlarına bilgi edinmeleri açısından adam gibi cevap verdik. İnsanlar site hakkında ne yapılacağını nelere ortak olunacağını soracakları yerde benim ve sitemin hakkında imla hatalarıyla ilgilenmeye başladılar. Kim olduklarını açık ve net olarak ta ortaya koymayan bu insanlara ben sadece küfür etmekle kendi kişiliğimden utandım. Yazıklar olsun bu insan denen yaratıklara. Allah belelarını verecektir. Başka söyleyecek bir şey bulamıyorrum ve acil olarak beni bu siteden tüm yorumlarla beraber çıkartın diyorum. Yoksa sinir katsayımı yükseltiyorlar.
Hepiniz adına özür dilerim Saygılarımla Haluk GİRTİ |
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
site ie harici browser'lar iile düzgün biçimde izlenemiyor; ortak bulunmadan önce bunun düzeltilmesi gerekir bence.
yazım hataları üzerinden polemik yaratmaya çalışmak oldukça saçma olmuş; ancak 46 yaşında meslegi gazetecilik olan birinin (en azından öyle deniyor) çocukları yasında bireylere bu sekilde cevap vermesi inanılır gibi degil. bu türe giren insanları sadece yazı yazdıgımız platformlarda degil, sabahları ekmek kuyrugunda bile görmek istemiyoruz. wanadoo'nun tepkisi biraz aşırı olsa da haksız da degil.
|
|
|
#17 (permalink) |
|
birkac yazim hatasi yüzünden bir kullanicinin bu kadar üstüne gidilmesini yadirgadigimi belirteyim, gereksizdi.
haluk bey, forum yayinda oldugu 6 sene icinde cok tartisma gördü. tüm tartismalara ragmen bu süre icinde hic kimse, bir digerine küfür etmemisti. bugün bir ilke adim attiniz. bu arada, birkac gün sonra bu konu Google robotlari tarafindan indexlenip, sizin hakkinizda daha fazla bilgi edinmek icin herhangi bir arama motorunda "haluk girti", "mercek tv" ile ilgili aramalar yapildiginda bu konuda gösterilecek. kendinizi ve projenizi tanitmada cok önemli bir adim attiginizi simdiden söylebilirim. tebrikler! ps: üyeliginizin iptal edilgidini de söylememe gerek yok sanirim. bkz. kullanici sözlesmesi.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!