Zoque.Forum
»
Çok aferim!
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#41 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Re: Çok aferim!
Arkadaşlar çok güzel bir konu oldu ve güzel fikirler atıldı ortaya. Firma sahibinle değil de web sitesi projesi ile görevlendirdiği kişi ile yapılan uzun toplantılar sonucunda projeyi yine biz üstlendik. Bir kaç mesaj önce yazdığım "kalite ve fiyat politikasından vazgeçmeme" inadımla sanırım "ne alırsan 550" ci firmaya karşı bir zafer kazanmış gibi hissediyorum kendimi.
Projenin geliştirme sürecinde Tasarımcının Mutfağı köşesinde eleştirilerinize açacağım. Hepinize teşekkürler. Böyle topiklerin arşivlenmesi gerektiğine inanıyorum. Zira piyasadaki "ne alırsan 550" ci firmaların da bu forumlara girip yazıları okuduklarına eminim. |
|
|
|
|
|
#43 (permalink) |
|
Hayırlı olsun. Bir de dikkatinizi çekerim işin asıl kısmı "eğer" durumu anlarsa bu 550'ci firma ya bu işlerden çekilir ya da kendilerine çeki düzen verirler. Çünkü düşünsenize sizden kat be kat daha fazla para isteyen firmaya işi veriyor müşteri, ya sizde sorun var ya müşteri fantezi seviyor ya da müşteri deli. Fakat bunu yapan firmanın "enayi herif" deyip geçeceğini düşünüyorum.
|
|
|
|
#44 (permalink) |
|
|
Teşekkürler Dreammania ve Ömer Balyalı
Bu arada bu tip durumlarda bu 550'ci firmaların ne gibi bir tepki verdiklerini bir ara tecrübe etme imkanım olmuştu. Benzer bir durumda benzer bir 550'ci patron "aman giderse gitsin" deyip bilgisayarına dönmüştü hiç bir şey olmamış gibi. Zaten işe ve müşteriye verilen bir değer yok ki bunun için üzülsünler... |
|
|
|
|
|
#45 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
işte şimdi topik başlığı tam sana uydu
...zaten hep karşılaşmıyormuyuz..."sizden önce bu konuyu öğrenci bir arkadaşla halletmeye çalıştık ama site hala kapalı"... ben bu sözü hiç duymadıysam en az 3-4 kez duydum... iyi çalışmalar dostum, hırsınla umarım iyi iş çıkarırsın |
|
|
|
|
|
#47 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Ben ordumuzun ve devletin bazı birimlerinin sitelerinden gerçekten utanıyorum.
Geçenlerde gördüğüm bir örnek, o kadar övündüğümüz Türk Yıldızlar'ı nın sitesi. http://www.turkyildizlari.hvkk.mil.tr/ |
|
|
|
|
|
#50 (permalink) |
|
|
Çok teşekkürler sevgili mentor...
Konuyla ilgili bir örnek yaşanmıştı. İsim vermeyi pek sevmem ama örnek vermek istiyorum bu sefer. Bir şirket web projesi için teklif almıştı. Demo çalışması da yapıldı. Ancak çalışmanın kalitesi ve teklif miktarı sanırım amcaları korkutmuş olacak ki (ulan bu adamlar bizi öper tarzında herhalde) siteyi köşe başındaki tanıtım dükkanına yaptırdılar. (Dalga geçmiyorum. Gerçekten de şu anda olduğum yerden iki sokak aşağıda, köşe bir apartmanın girişindeki dükkanda, TANITIMCI olarak faaliyet gösteren bir firma(mıdır nedir artık). Ortaya çıkan ürünü sizlerle paylaşmak istiyorum. Buradan görebilirsiniz. Alıcı firmanın sonucu beğenmediğini ve siteyi "yeniden" yaptırmak istediğini öğrendim. Ne kadar doğru bilemiyorum artık. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!