Zoque.Forum
»
Formula 1 Site Projesi !
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Formula 1 Site Projesi !
http://www.turkiyef1.com/
yeni bir projeden bahsediyordunuz sanırım.. ben de bilgi açısından doyurucu olarak gördüğüm bir siteyi forumla paylaşayım dedim.. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Formula 1 Site Projesi !
Herkese Merhaba,
Konuyu açtıktan sonra ilgi olmadığını gördüğümden buradaki arkadaşlardan faydalanamayacağımı düşünerek ve fazla da meşgul etmemek adına mesajımı editleyerek teşekkür ettim. Bunun alınganlıkla ya da başka birşeyle ilgisi yok. Konuyu silme yetkim olsaydı değerli arkadaşımız Punisher999'un değerli vakitlerini de almamış olurdum, eğer çok yoğun işleri arasında kendisine veya başkasına bir rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Evet varolan bir f1 sitesini yeni baştan yapmak daha doğrusu yaptırmak istiyorum. Şu anda yayında olan hali kendi azbuçuk bilgimle yapmaya çalıştığım fakat pekte kullanışlı olmayan bir şekilde. Bu sitede yapılmak istenen reshad arkadaşın linkini verdiği turkiyef1.com sitesi kadar detaylı olmasa da genel itibariyle başlıklar olarak aynı şeylerdir diyebiliriz. Yabancı kaynak olarak f1racing.net veya f1-live.com sitelerini gösterebilirim. Konu ile ilgilenen arkadaşımız var ise anadiroglu@superonline.com adresinden benimle irtibata geçebilirler. İlginize Teşekkür Ederim.. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!