»
yeni bir girişimcilik örneği:pixel sat...yeni bir reklam mecrası: pixel satın al
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
Re: yeni bir girişimcilik örneği:pixel sat...yeni bir reklam mecrası: pixel satın al
Valla ben bu işin çok da güzel olduğunu düşünmüyorum,
1 piksel = 1$ => 1.000.000 piksel = 1.000.000$ Çok da parlak olmadığını düşündüğüm bu fikri bulan arkadaşı zengin etmemek lazım bence ki internet gibi bir deryada adamın hala tüm piksel'leri satamamış olması da fikrin çok da güzel olmadığını gösteriyor. Hatta siteye birkaç istatistiksel veri koymuş ama ben mi yanlış yorumluyorum grafiği bilmiyorum günlere göre ziyaretçi sayıları (çokdan aza doğru sıralıyorum): 767 682 461 439 11 (yazıyla: onbir) 9 8 . . . Bu durumda bu sitenin tuttuğu söylenebilir mi? Kaldı ki bu ziyaretçi sayısı ileride düşecektir çünkü şu an herkes bu kavramın nasıl birşey olduğunu merak ettiği için siteye giriyor. Mesela ben bu siteye bir daha uğramayı düşünmüyorum... Türkçe sürümleri de ayrı bir olay, böyle orjinal versiyonu bile çok tutmamış bir kavramı (ç)alacaksan bari biraz birşeyler kat di mi? |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: yeni bir girişimcilik örneği:pixel sat...yeni bir reklam mecrası: pixel satın al
millondolarhomepage'i yapanların amacının salt para kazanmak olmadığını düşünüyorum. Bir yerde bilinçli yada bilinçsiz ironi yapmışlar. Onlarca uyanık reklam çözümlerine karşın, salt reklamdan oluşan böyle bir çalışma ile dikkat çekmişler ki birçok sayfada fikrileri lanse ediliyor öyle yada böyle... Bunun üstüne "biz de yapalım, köşeyi dönemlim" diyenler ciddi ciddi varsa millondolarhompage'in fake'ini yemişlerdir, başkada bişey değil diyorum.
Bir site 5 sene popüler kalmayı nasıl vaad edebilir? - Beş sene boyunca aynı domain ve bir serveri açık tutarak şüphesiz. Sloganda harika, interneti parsellemişler, şimdi de satıyorlar. Hayırlara vesile olsun... Kısacası bu tip ucuz işlerden haz etmiyorum.
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
zuluu akıllıca konuşmuş, site grafiklerini incelersen birden bir artış yaşandığını görüyoruz (dramaticly increased). İstikrarsız bir yükseliş ve ilerisini düşünün birden bıçakla kesilmiş gibi kesilecek tıklanma oranları.
5 yıl içerisinde çok etkili ve zamana yayılmış bir pazarlama politikaları izlemeleri lazım ki ortaya çıkan bu pazarlama ürününü hayatta tutabilsinler. Şu an sistem büyüme aşamasında, olgunluk evresine kadar güllük gülistanlık gözüküyor herşey... Herneyse bunun gibi atılımlar olacak tabi, yaratıcı insan zekasının yapabildiklerini görmek güzel bişey
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
Yer: Başkentimsi Şehirimtırak
|
Alıntı:
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: Bursa, TR
|
Girişimcilik sınır tanımıyor. Yabancı örneğe bakınca aslında Amerikan Kapitalizmi sınır tanımıyor da denebilir ama... Neyse...
Yabancı örneği duymuştum ilgimi de çekmişti. Her olayda olduğu gibi bu konuda da benzer fikirler dalga dalga tüm dünyaya yayılacaktır, bunu engellmek imkansız, yadırgamak da yanlış olabilir. milyondolarsite.net'den ziyade ferrarialacam.com bana daha sempatik ve sevimli geldi. O da orjinal siteye bağlı kalmış hatta reklamlarda bile. 2.si daha takdir edilesi bir uygulama aslında. Buna benzer çalışmalar eminim ki daha da olacaktır. Hatta Türk internet sektöründe adı duyulur bir firmanın yetkililerinden birini bu projeyi kendi projesi gibi sunarak "vay be ne akıllı adam" dedirttiğine bile şahit oldum. Gün ola harman ola...
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Oraya reklam verenlerin çoğu spamci tipler gibi göründü bana. Bence spam yollayanlara ceza vermek için yapmış siteyi adamların parasını yiyo. Helal olmasın mı? olsun.
Ben bu sitenin çok iş yapıcağını düşünsem bile inadımdan pixel satın almam 5 kuruş katkım olursa şu herifin zengin olmasına çıldırırım valla. Ama dahiyane bir fikir olduğunu da kabul etmemek mümkün değil.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
satin , pixel , mecrasi , reklam , satyeni , ornegipixel , girisimcilik , yeni |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son |