»
yeni bir girişimcilik örneği:pixel sat...yeni bir reklam mecrası: pixel satın al
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
yeni bir girişimcilik örneği:pixel sat...yeni bir reklam mecrası: pixel satın al
Selam arkadaşlar, BTHaber in eski bir sayısını kurcalarken gördüm..hemen koştum siteleri inceledim. İnternetin tarihine isminizi yazdırın sloganıyla açılmış bir siteden ve onun Türkiye yansımasından bahsetmek istiyorum. http://www.milliondollarhomepage.com , bir milyon pixellik koca bir img nin üzerindeki herbir pikseli 1 dolara satmak suretiyle, dev bir reklam panosu oluşturuyor. Çok karmaşık olmakla birlikte ciddi şekilde tutulmuş durumda. http://www.milyondolarsite.net ise bunun Türkiye yansıması. Aynı mantık, 100 piksel 10 ytl Sanal girişimcilik , çılgınlık boyutlarını aştı desek mi acaba? http://www.milliondollarhomepage.com http://www.milyondolarsite.net |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: yeni bir girişimcilik örneği:pixel sat...yeni bir reklam mecrası: pixel satın al
Ne kadar uyanık bir milletiz yahu, direk çalınca yapılan birşeyleri iş başardık sanıyoruz.
Hiç ama hiç sanmıyorum Türkçe versiyonunda şuanda görünen arçelik, kanal d gibi firmaların burada yer aldığını. İnsanlara "bakın bunlar alıyor siz de alın" gibi bir gaz verme eylemi söz konusu olsa gerek. Yabancı örneği ise gayet başarılı. Hiç birşey yapmadan dolarlar kazanan kişiyi tebrik etmek lazım. ps. reklam mecrası demek de yanlış bir kullanım oluyor. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
Re: yeni bir girişimcilik örneği:pixel sat...yeni bir reklam mecrası: pixel satın al
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Başkentimsi Şehirimtırak
|
Bu olay benim aklıma cnbc-e derginin öncelerden verdiği ve duvarımda asılı duran Homer Simpson posterini hatırlattı. Posterde hafif profilden Homer, kafasında herşey normal, yalnız beyninin içini görebiliyoruz ve içinde olan başlıklar, aynen yazıyorum
sleep, do's, dont's d'oh, donuts, duff beer, sex, tv time, family time, your ad here (tabii beyinde kapladıkları alan da, veya lob'un büyüklüğü de önemlilikleriyle ters orantılı bir şekilde.) site bunun web sürümü gibi. ![]() @gameover +1 (mesajın tamamı)
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
ortada. Tutmayacağı da bariz ancak yabancı ilk yapan arkadaş dehşet yapmış o ayrı bir mecraa
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Türk siteleri tam bir rezillik. Resmen kopya. Bari kopyalayacaksınız adam gibi grafiklere falan özen gösterin yahu.
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: LND
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
bu şekilde değilde mesela herhangi birşey için bağış isterken bu kullanılabilir. Paypal donate kullanılarak bağış alınır ve alınan bağışa göre katkıda bulunanlar diyerek böyle bir liste hazırlanabilir.
şahsen ben böyle birşey hazırlamayı düşünüyorum, hazırlıklı onunuz
|
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
satin , pixel , mecrasi , reklam , satyeni , ornegipixel , girisimcilik , yeni |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site < |