Zoque.Forum
»
Freelance İş Barındıran Siteler!
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Freelance İş Barındıran Siteler!
Örnek olarak http://www.freelanceworkexchange.com/ adresini gösterebilirim. Türk yapımı , aynı temaya sahip bir site göremedim ben. Sizin bildiğiniz var mı acaba? Eskiden tam hatırlayamıyorum ama sanki birtane açılmıştı "visual....." gibi bir ismi vardı..
Böyle bir site yoksa benim bunun gibi bir projem var. Sizin fikirleriniz nedir acaba? Türkiyede iş yapabilirmi? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Freelance İş Barındıran Siteler!
Bence turkiye icin kesinlikle gerekli freelance siteleri.
Ancak onemli bir kac nokta goz ardi edilirse siteler cok uzun omurlu olmayacaktir. Freelancer'larin korunmasi ve sirketlerin korunmasi karsilikli olarak cok onemli bence. Para transferinin'de yasal yollarla yapilmasi ve site tarafindan denetlenmesi gerekebilir. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Eregli
|
Komşunun oğlu 100 milyona site yapmaya devam ettikçe bu tip oluşumları TR'de görebileceğimizi sanmıyorum.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
www.visualdesigner.net ve www.e-creative.net 'in e-jobs bölümü ... ikisi de türk arkadaşlar tarafından yapılıyor.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
İkisininde ingilizce olması gerçekten üzücü.
Ayrıca ben www.visualdesigners.net adresinde herhangi bişi göremedim. Kategorilere göre ayrılmış sitelerden oluşuyor sadace. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Bursa - İstanbul
|
Yanlış hatırlamıyorsam http://www.ortax.net var Free-Lance iş yaptırmak isteyenlerin ilan bıraktığı ama bana biraz yapmacık gibi geldi ne bilim üç - dört projeye teklif verdim geri dönen olmadı
sanki biraz fake var gibi ![]()
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
ortax.net ilk etapta başarılıydı.altın örümcek vs. kazanmıştı ve gerçek projeler gelmeye başlamıştı. bir iki iş yakaladım hatta bu siteden.ancak artık aylardır eklenmiyor yeni proje eklenenler de son derece muammalı.
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
Sonuç olarak bu işi Türkiye'de düzgün yürüten birilerinin olmadığını anllamış olduk maalesef. Benim aklımda buna benzer bir proje var bunu gerçekten yapmak istiyorum.
Sizce neler gerekli neler yapılmalı. Vergisi varmıdır bu işin.. Bana ortak olmak isteyeniniz varmı bu yolda merak ediyorum ??? |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!