Zoque.Forum
»
Is Plani / Finansal Destek
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Is Plani / Finansal Destek
Zoque forumlarina yeni uye oldum ancak bir suredir okuyucu olarak takip ediyordum. Oncelikle hepinize merhabalar.
Bu forumun konusu oldugunu dusundugum bir konuda fikir paylasiminda bulunmak isterim. Bir suredir internet tabanli bir is yapiyorum amatorce. Turkiye ile ne musteri, ne ekipman olarak bir bagim bulunmuyor. Ancak artik sadece birseyler ogrenmek adina yaptigim projelerimi gercek anlamda profesyonel girisimlere donusturmek istiyorum. Is planlarim, maliyet muhasebelerim, kisa ve orta vadeli hedeflerim yazili olarak mevcut, ayrica uzun suredir arastirma icerisinde oldugum bir sektorel yapi oldugu icin, baglantilarim ve potansiyel musteriler ile iliskilerim cok iyi. Ancak her girisimde oldugu gibi finansal konular engelleyici faktor olarak karsima cikmakta. Bu yuzden potansiyel yatirimci ve bankalar ile gorusmeler yapmayi planliyorum. Aranizda internet uzerinden yapilan islerini bu tarz girisimlere donusturmus arkadaslar veya bu konuda planlari olan arkadaslar olabilecegini tahmin ediyorum. Sizin gorusleriniz nelerdir? Yerel bankalarin, fiziksel olarak tamamen yurtdisinda yapilacak ve musterilerin de %90'inin yabanci ulkelerden olacagi bir girisime finansal destek saglamasi (uygun sartlarda) mumkun mudur veya bu konuya ilgileri ne olur? Sonucta tuketmek icin kredileri artik cok uygun sartlarda veren bu bankalarin, bu tarz girisimleri desteklemesinin cok olasi oldugunu dusunuyorum (veya hayal ediyorum) ancak gercek tecrubeler ve ulke sartlari buna ne diyor? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: Is Plani / Finansal Destek
kuluçka diye tabir edilen bir iş modeli var. büyük şirketleri projene inandırabilirsen şirket kurup yarı yarıya ortak oluyorlar projene. bu tip iş modelleri arayan siteler de olmalı yerli yabancı ama hatırlayamadım şu an.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!