Zoque.Forum
»
paypal benzeri ödeme sistemi, üstelik Türkçe
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
paypal benzeri ödeme sistemi, üstelik Türkçe
bu ayki FORBES dergisinde bi haber okudum, Türkiye 'nin ilk online ödeme sistemi diyerek... Paypal 'in Türkiye versiyonu olarak adlandırabileceğimiz sisteme erişmek için www.odeme.com.tr adresini tıklamanız yeterli.
Anladığım kadarıyla satışlar üzerinden komisyon alıyorlar, çalışma prensibi ise GARANTİ BANKASI 'na ait olan GÜVENLİ ORTAK ÖDEME SAYFASI benzeri...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Re: paypal benzeri ödeme sistemi, üstelik Türkçe
tam aradığım şey olabilir
inceliyorum.. edindiğim bütün fikirleri bu başlıkta paylaşırım..
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Hazır bir temp kullanılmış ; bukadar ciddi bir iş için hazırlanan sitenin tasarımını özel olması daha hoş olurdu.
bekleyip gorerelim turkiyenin Paypalı olup olamıyacagını. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ben de güvenilirliğinden şüphe ettim ve açıklamalarını okumaya çalıştıysam da net anlayamadım... işin ilginç tarafı o kadar banka logosunu kullanmaları beni şaşırttı. ya ciddi bir girişim, ya da izinsiz kullanım yüzünden yakında kapanabilir... özellikle çözümlerinin (sanırsam) oscommerce bazlı olması garibime gitti. sanki aslında oscommerce kurulumu satmaya çalışan bir uyanık şirket gibi geldi bana. bir süre beklemede kalmakta fayda var...
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Paypal e-bay sayesinde Paypal oldu , bu siteyi hangi kuruluşların desteklediği sol altta yapıştırılmış birkaç link olmayan banka logosu dışında belli olmuyor, logalardaki firmaların sitelerinde ise bu site ile ilgili bir bilgi yok , sunumlarını da indirip inceledim ama bana güven verecek herhangi bir ibare bulamadım.
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Evet biraz bekleyip görmek gerek hatta ufak tefek şeyler için denemekte de fayda var ... Umarım güçlü bir yapı ile ilerler ve gelişirler zira Türkiye'nin ihtiyacı olan bir sistem.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
dediğim gibi çok incelemedim ama anladığım kadarıyla size verilen kodları sitenize ekledikten sonra, bir ödeme sayfasına yönlendiriyorsunuz müşteriyi, ve sizin gönderdiğiniz bilgiler doğrultusunda müşteri ödemeyi yapıyor, ama güven / güvenlik konusunda bi yorum yapmak şimdilik yersiz olur diye düşünüyorum, çünkü denemedim.
dergiyi arkadaşta okumuştum, yanlış hatırlamıyorsam günlük 3500 YTL ciro yapıyolarmış, gelecek yıl hedefleri epey büyükmüş... yinede Türkiye de hizmete geçen bir sistem, ister istemez insanlar güvenlik konusunu tartışmaya gerek duyuyor , ama destek verilmesi gereken bir proje diye düşünüyorum...
|
|
|
#9 (permalink) |
|
ciddi bir kurum havası vermiyor...
ne bileyim insan bir a.ş, ltd.şti. ibaresi arıyor... ben tutmadım ![]()
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: istanbul - ankara
|
Ben bir form talebinde bulundum, keşke kargo ücretini bana ödeteceklerini söyleselerdi; form elime ulaştı; adamlar için şu ibare bulunuyor: İstanbul ili Kadıköy ilçesi Kazasker semtinde kain ÖDEME ELEKTRONİK VE SANAL MAĞAZACILIK SAN. TİC. A.Ş . Anlaşılan ciddiği bir kurum , ama %12 komisyon ne ola ki,çok fazla? Bir de tarzları Paypal gibi değil, sadece müşterilerden tahsilat yapmanızı sağlayabilirler.
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!