Zoque.Forum
»
Piyasa şartlarında web arayüz tasarımcısının alacağı ücret aralığı nedir?
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Piyasa şartlarında web arayüz tasarımcısının alacağı ücret aralığı nedir?
Merhaba Arkadaşlar
Yaklaşık olarak 2 senedir bir web yazılım firmasında web arayüz tasarımcısı olarak çalışıyorum ve artık yeni bir şirkette aynı görevi üstlemek üzere çalışmak istiyorum fakat şu anda piyasada benim işimi yapan kişilerin ücret aralığı hakkında pek fikrim yok. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Piyasa şartlarında web arayüz tasarımcısının alacağı ücret aralığı nedir?
bana gore, once kendi aldığınız ücreti bir aralık içerisinde belirtirseniz, konuya cevap verecek arkadaşları daha motive etmiş olursunuz
![]()
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Tasarım, Programlama,Proje Geliştirme Aldığım fiyatı söyleyemem
Ama duyduğumuz kadarı ile sadece XHTML+CSS kodlayanlar dahi gerçekten iyi kazananları varmış. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Benimde tam olarak yaptığım ve yapmak istediğim iş XHTML+CSS ile sayfaları kodlamak olduğu için duyduğunuz rakamları paylaşırsanız sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: LND
|
1.000 - 1.500 civarlarında deneyime ve bilgiye göre hafif yukarı ve aşağı gidebilir.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Şimdi, "web arayüzü tasarımcısı" derken, olması gerektiği gibi bir işten bahsediyorsak @soul'un dediği ücret belki az bile.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Yazılanlara bakıyorumda aslında benim aldığım ücret düşündüğüm gibi düşük kalmış piyasaya ve yaptığım işlere baktığımda. Sanırım burada kaldığım sürecede çok fazlada artmayacak. Ama az çok piyasa hakkında bilgi edindim teşekkür ediyorum ilgilenen arkadaşlara.
Bu arada ömere katılmadan geçemiyecem. web arayüz tasarımı gerçekten günümüzde hem müşteri, hemde şirket yönetimi tarafından pek önemsenmeyen bir kısım ama bence tasarımın en önemli parçalarından biri. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Hmmm,
Aslında soruyu yanlış anlamışım arabirim programcısı CSS/XHTML olarak algılamıştım ancak gene de fiyat ortlaması bu olacaktır. Bu iş "grafik tasarımcılığının" altında bir iş, zaten grafik tasarımcılığı da web tasarımcılığı gibi yani altında bir sürü dal var bu da grafik tasarımcılığının altındaki dallardan biri. Peki piyasada sizin gördüğünüz fiyatlar neler? Veya arabirim tasarımcısının ortlama piyasa değerinin 3.000 YTL olmasını mı bekliyoruz? Değeri bu olabilir tamamen ayrı bir konu ama Türkiyedeki piyasada arabirim tasarımcısının ortalama 2.000 YTL demek pek gerçekçi olmaz. Ek olarak operatör derken PC başı call center ve benzeri işlerden bahsediyorsak zaten 1.500 gibi paralar almıyorlar.
|
![]() |
| Etiketler |
| nedir , araligi , ucret , alacagi , tasarimcisinin , arayuz , web , sartlarinda , piyasa |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses |