|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: Nedir bu müşterilerden çektiğimiz
Eğer geçiminin büyük bir bölümünü hosting işinden karşılıyorsan bu hayatının en önemli bölümü demek, hele birde bu tamamen maddi olarak geçim kaynağın boyutundaysa planlı / sözleşmeli / workflow mantığıyla çalışman gerektiğini düşünüyorum.. Başarılar. |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
- kocum bana da bir web sitesi yapın yahu. adnan yaptırmış bizim de olsun. - yapalım abi kaç sayfa olcak? (baştan yanlış girdik) -yaw ne biliyim axis yegenim işte canak comlek satyoz onları koy bi de ofisin telefonu yeter. - tamam abi hemen ben birini yolliyim çeksin resimleri -tamam yegeim ben de geciyim ofise birazdan gorusuruz. -tamam abi (para hic konusulmadı web sitesi hazırlandı adama adnan abinin sitesinden başka site görmediği için site adnan abinin sitesine benzete benzete zorla yapıldı) - abi siteyi yaptık yayınladık tabi bizim de host firmasına , tasarımcılara vs masrafımız oldu. - tabi canı iş başka dostluk başka hele soyle kaç lira gunahımız - aslında boyle ticari siteleri 1000 dolardan aşağı yapmıyoruz inan ama senin işi 500 dolara hallederiz. (yaptığın işin gercek değeri 500 ise neden 1000 e yapıyorsun) - yokq şimdi olmadı yegen bak adnan 200 dolara halletmiş hem de onun kinde ASP neyim de varmış - tamam abi senin kinde de PHP var ayrıca onun ki çok amator senin ki daha porfesonel - axis ben anlama biz de onun kine ben zeterek yapmadık mı ? 200 dolardan 1 kuruş yukarı vermem. - tamam abi anca hostu karşılar ama.. - iyi sen bundan da kazanma ne olcak okadar cevremiz var gerisi gelir gelir. evet gerisi gelir ve hep aynı şekilde gider... müşteri diyalogları ve ilişkileri hep belli seviyede tutulmalı ve satılan ürün ne olursa oslun ödeme şekli ve fiyatı belli olmalı. anlaşma yapıldıktan ve imzalandıktan sonra pazarlık yapılmaz. sen nasıl ayakkabıcının dükkkanına girip conversi aldıktan sonra kasaya bi bedel ödeyeceğini biliyorsan adama da o his ilk etapta verilmeli. |
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: mersin - ankara - istanbul
|
bende ki şansa bakar mısınız? adam beddua mı etti nedir hdd arıza yaptı.. datacenter değiştirecek bekliyoruz..
|
Zoque'a hoşgeldiniz!