»
Parked, Domain Parking Sistemi
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Bilecik
|
Parked, Domain Parking Sistemi
arkadaşlar parked dan ilk ödememi aldım, türk webmaster lara ödüyor yani.. click başı 0.07$ arası alırsınız, Paypal a gönderiyor 20$ olduğunda... üye olduktan sonra tax form u mutlaka doldurmalısınız yoksa ödeme yapmazlar paranız birikir durur... takıldığınız bir nokta olursa cevaplarım... benim üzerim den üye olmak için xxxx // link cikartildi. zoque.forum// |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Re: Parked, Domain Parking Sistemi
oraya yazmışım benim üzerimden üye olmak için diye zaten, kör müsün ?
Şuan piyasada bilinen SEDO var türklere ödeme yapan ve yeni bir tane daha buldum, ödemem geldi para kazandığımı gördüm, kazanın diye buraya taşıdım, isteyen direkt üye olur... hata bende diyorum bazen eşek ne anlar hoşaftan... |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Servis sağlayıcısı firma tanıdık ve nispeten güvenilir bir firma fakat bu tür işlere oldum olası karşıyım ben. 3-5 dolara talim edip adamlara ciddi anlamda paralar kazandırmak yerine daha güzel işler yapsak ve/veya daha mantıklı yollarla para kazansak çok daha yararlı olacak bence.
|
|
#5 (permalink) |
|
|
komplike öncelik adam gibi bir mesaj yazdığın için teşekkür ediyorum....
3-5 dolar değil iyi hitin varsa günde 50$ nin üstüne çıkabiliyorsun 5000-6000 tekil...(aylık 1500$ eder buda) Dediğini anladım ama bu günlük 10.000 tekil hitle olacak işler değil...Google Parking sistemi var çok daha fazla kazanıyorsun ama yanlış hatırlamıyorsam günlük 700.000 tekil istiyordu daha az tekili olan siteleri kabul etmiyor(sedo da bu sistemi kullanıyor olması lazım)... çok büyük rakam bunlar... |
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
Nush ile Uslanmayanı Etmeli Tektir, Tektir ile Uslanmayanın Hakkı Kötektir. |
|||
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Agresifimdir, Seviyenizi başta bana karşı "uyanık" kelimisini kullanarak gösterdiniz, sizinle kısır-döngü tarzı bir tartışmaya giremem, çünkü vaktim yok, siz en iyisi gidip seviyenizdekilerle tartışın, herkes kendince yaşamak zorundadır iyi günler...{msj yazarak webmasterlara faydalı bir konuyu kirletme}
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
Burada hiç biriniz kendi başınıza yazışmıyorsunuz. Bizler de bu yazılanları okuyoruz ve ben kendi adıma bu tür atışmaları okumak zorunda kalmaktan artık sıkılmaya başladım. Bu atışmayı durdurursanız bir çok insan için çok sevindirici olacak eminim... Konuya dönersek. Bu tarz link vermeler daha önce de oldu; ve her seferinde tepki çekti. Şahsen ben de bunu doğru bulmuyorum. Eğer amaç bilgi paylaşmaksa o zaman "hesap bağlantı linki" verilmez sadece siteden bahsedilir, "yok, bilgi falan umurumda değil, ben kazanacağım paraya bakarım" diyorsan o zaman yanlış yerdesin.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!