Zoque.Forum
»
1 Günde Site!
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
1 Günde Site!
mailime gelen mesajı aynen kopyalıyorum:
1 GUNDE site domain + hosting + tasarim + KURULUM HERSEY DAHIL 1 GUNDE TESLIM HEPSI YONETIM PANELLI HAZIR web SITELERI 36 KATEGORI - 150 HAZIR site 100 $ DAN BASLAYAN FIYATLAR KATEGORILER ARKADASLIK BELEDIYE CICEKCI .. www.SiteK...com MSN web34h...@Hotmail.com TELEFON 0212 280 4... CEP 0536 819 6...
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: 1 Günde Site!
hımm... gayet hızlılar. tebrik ediyorum (!)
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Gayet güzel, hangimizin günlüğü 100$, birçoğumuzun ulaşamadığı bir rakam, üstelik günde X kişiye satılabilir oda çok güzel, sonuçta güzel bir uygulama.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Bochum
|
Yapabiliyorlarsa yapsınlar, istedikleri kadar kişiye de satsınlar. Onlara site yaptıracak kişinin zaten ne bilgisi vardır, ne mükemmel bir siteye sahip olma isteği.
Ama ne olur başkasının hakkını yemesinler. İnsanların günlerini vererek hazırladıkları tasarımı oradan buradan bulup '1 günde' kullanılabilir hale getirmesinler. Ayrıca hazır tasarımlar, warez sistemlerle yurdum insanını kandırmasınlar. İşte bu olursa gerçekten yazık olur... Mesaj muhammetsevim tarafından 05.10.2006 (22:09) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
tasarım demesinler... template kullanıyorsan onu istendiği anda tasarlamazsın ki! oturur ya önden hazırlarsın, koyarsın kataloğuna, ya da oradan buradan çalar ya da tezgahtan 1000 tanesi 3 milyona alırsın...
![]() |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
doğru ama zaten tasarım dememişler 1 günde site demişler
bu arada ben de onları savunur bir pozisyon aldım ama ilişkim kesinlikle yok. ben 1 günde template de olsa yetiştiremem ![]() şöyle bir şirket vardı. bir kaç sene önce tartıştığımı hatırlıyorum. hazır web sitelerini kobilere vs pazarlayan bir şirketti belki de boyle bir şirkettir. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Yer: Bochum
|
Alıntı:
İyi de ben onları bir kere satın alıp istediğim kadar satma hakkına sahip miyim? O zaman templatemonster ne yapıyor. Kaldı ki onlar bu tasarımları satın almışlar mı? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Arkadaşlar 1756 yılındaki Endüstri Devrimiyle ortaya çıkan üretim patlamasını hatırlatırım. O kadar çok üretim oldu ki satacak pazar yaratmaya çalıştılar bunları daha sonra.
Tarihten dersini alanlar, bugünün modern pazarlama bilincini oluşmasına katkıda bulunacak işler çıkardılar; altın sözcük ise farklılaştırma. Hergün binlerce yeni site giriyor nete, bir o kadarı da yok oluyor piyasadan... İnsanlar zaten bir algısal bombardman içindeler. Aynı şeylere bakmaktan artık görmez oldular. Seri üretim tasarımların pazarlamada verimliliği azdır. Düşünsenize şirketinizi hiç yansıtmayan bir görünüş internette sizi temsil ediyor... Internetteki yüzünüz... Sanıyorum şirketin kişiliğini 1 günde yansıtmayı başarabilecek sistemlerin kurulması için hala zamana ihtiyaç var ![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!