Zoque.Forum
»
CaptureTv' den Teklif
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir,İstanbul
|
CaptureTv' den Teklif
Arkadaşım www.burhanaltintop.com un sahibi. Bugün ona capturetv den domain için teklif geldi. Sizce bu domain ne kadar eder? Arkdaşım sizinde fikirlerinizi almamı istedi o yüzden böyle bir konu açıyorum..
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: CaptureTv' den Teklif
CaptureTv.com teklif veren değil mi ? ben olsam isteyebileceğim fiyatı veremez sanırım! adam çok iyi..
Adresin satışından elde edilecek gelir, legal mi? acaba bunu öğrenmek istiyorum, sunuçta bir sanatçının isim hakkı vb.. hukiki hakları vardır. Mesaj arsende tarafından 09.10.2006 (23:12) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İzmir,İstanbul
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
www.anakinskywalker.com sitesi www.starwars.com a yönlenmiş durumda, bunla birlikte
www.obiwan.com www.obiwankenobi.net www.gandalf.net gibi siteler de var. Zaten JRR varisleri ya da Peter Jackson'ın içinde "gandalf" geçen tüm domain alternatiflerini satın alması imkansız. Kötüye kullanım varsa dava açılabilir belki onu bilemiyorum. satış'a örnek olarak; theparishilton.com 488$'a satılık. .
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
theparishilton.com 488$'a bu fiyat çok az bir otel ismi ve kişi ismi, otel ünlü kişi ünlü, o kadnın ayakkabısı 3.000 usd den ucuz değildir. sosyete |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Alıntı:
![]() |
||