Zoque.Forum
»
İş Bankası Yerine Niye Bize Danışmıyorsunuz - Garanti Bankası!
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
İş Bankası Yerine Niye Bize Danışmıyorsunuz - Garanti Bankası!
az önce konu açtım
sonra altta birşey dikkatimi çekti ala ala dedim ben mi yalnış görüyorum ![]() Adsense reklamındaki metin aynen şu şekilde İş Bankası Yerine Niye Bize Danışmıyorsunuz Garanti Bankası! www.garanti.com.tr ![]() sonra sizin düşündüğünüzü ben de merak edip tıkladım ve garanti.com.tr açıldı ![]() |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Re: böyle olay görülmedi
Cok talihsiz bir pazarlama yontemi, boyle reklam mi olur yahu?
Acaba Garanti ile Is Bankasinin arasini acmak icin calisan birilerinin isimi ( hos ne aralari varsa )Bu arada eger bu reklami gercekten Garanti yetkilileri verdiyse Alıntı:
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
İnanılmaz,
ama bu bir yanlıslık sonucu olmadıysa yada pcDevil arkadasımızın soyledigi gibi bir hinlik yoksa ortada, yapılan yasadısı birseydir. ama tabi garanti bankası boyle bir reklam verdiyse her turlu acıgı da ogrenmistir. ne bileyim is bankası yazarken "bankası" kelimesinin bas harfi kucuk falan. bilemiyorum. cok enteresan. :=) bu arada, baska bir tartısma baslatmak istemem ama ben her iki bankanında interaktif bankacılıgını kullanıyorum. garanti bankası kesinlikle kat kat ii derim. tek problemi (ankara icin) otomatik dogalgaz odemesi olmaması. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Bence tiklayip tiklayip kredilerini bitirelim ; )
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: İş Bankası Yerine Niye Bize Danışmıyorsunuz - Garanti Bankası!
Yapılan reklam sekli hiç hoş değil , garanti cokmu iyi bir banka.
internet şubesinden garanti bankası hesabından garanti bankası hesabına yapılan havale işleminden bile masraf alan bir banka bu garanti bankası. sadece garanti değil , internet subesinde yapılan işlemlerden masraf alan bütün bankalar için aynı durum gecerli.münkün oldugunca o bankalar ile calısmıyorum. Bence garanti once HSBC yada Finans banka internet bankacılıgı nasıl yapılır diye bir danıssın , sonra is bankasına yada baska bir bankaya gonderme yapsın. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Bochum
|
Garanti'ye ait olma ihtimali çok düşük bir reklam. Bunu İş bankası'nın yapmış olma ihtimali bile daha büyük. Gerek cümlelerden - cümle kuruluşlarından, gerek yapılan atışmadan Garanti'ye ait olduğuna inanmıyorum..
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Bu kadar büyük kurumsal bir firma böyle bir reklam politikasını izlemez; rasyonel değildir. Bunun ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama büyük bir saçmalıktan ibaret anlaşılan.
Google aratma yaptım "İş Bankası" olarak ve buna rastlayıncaya kadar arattım (Bknz ekteki resim1) İş bankası'na konu ile ilgili mail atacaktım fakat mail adreslerini bulamadım bir türlü sitelerinde.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!