»
Tanıtım CD hazırlanması ve fiyatlandırması
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul<->Ankara
|
Tanıtım CD hazırlanması ve fiyatlandırması
Merhabalar; Interactive (Tanıtım) CD si hazırlanması ve fiyatlandırması konusunda önerilerinize ihtiyacım var, bu işin fiyat aralıkları nedir, en azından ortalama bir fiyat aralığı nedir, tabi her işin fiyatı kendine göre değişir ama bana acilen ortalama bir rakam gerekmekte... Teşekkürler...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Tanıtım CD hazırlanması ve fiyatlandırması
öyle bir soru ki bu cevabı soruyla aynı kısırlıkta olur...Çünkü yapacağın işin ayrıntısı çok önemli..Piyasadaki örneklere göre konuşacaksak, adamın biri 3-4 buton bir zemin 2 adet video ile işi bitiriyo...Kimi neredeyse HTML yapıyo, bir diğeri sadece video veya görseller koyuyor, bazılarıda 3d yapıyor kastıkça kasıyor hatta güncellenebilir bir şekle sokuyor falan...bence projenden azda olsa bahsetsen, ortaya mantıklı bişi çıkar sanırım.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul<->Ankara
|
CD bir nevi katalog olacak, veritabanı üzerinde çalışması düşünülüyor, Director ve Lingo kullanılması muhtemel (bu konuda başka öneriniz varsa bilmek isterim)
Saygılarımla...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bu işi director'le de yapabilirsin, cd'ye apache+MySQL+PHP kurup da yapabilirsin, XML kullanıp flash'la da yapabilirsin. arama özelliği kullanmayacaksan database'li yapmakla uğraşma (tabii daha kolayına geliyorsa başka).
haliyle tasarım + uygulama için bir ücret, ürünleri girmek ve düzenlemek için bir de işçilik ücreti gerekecektir. ambalaj tasarımını da yapıyorsan o da ayrı bir çalışma. baskı maaliyeti de ayrı bir kalem; şayet cd kopyalanarak çoğaltılacaksa ayrı, cam baskı çıkarıp binlerce çoğaltmaya gidilecekse ayrı bir maliyeti var. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!