|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Eski isyerimde yaptiklarimi kendi sitemde yayinlama hakkim
*Bu sitedeki çalışmaların bir kısmını xx firmasında çalıştığım süre zarfında ekip arkadaşlarım ile birlikte yapılmıştır. Çalışmalarin tüm telif ve ticari kullanim hakları xx firmasina aittir
Bu sitedeki çalismalar sadece örnek teskil etmesi amacıyla yayımlanmaktadır, Buradaki çalışmalar izinsiz olarak kullanılamaz, kopyalanamaz ticari amaçla yayımlanamaz. gibi cümle yazmıstım Se7en da belirtmisti zaten |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: Londra
|
Karşılaşacağın baş ağrısına değmez. Avukat öyle söyledi diye veya gerçekten de yasal mücadele sonunda bir şey elde edemeyecekler diye yıllar süre bir mahkeme kabusu yaşamayacaksın anlamına gelmiyor.
Türkiye'de biliyorsun alacağın ceza değil ama mahkemenin kendisi asıl sorun. Yıllarca uğraşırsın. |
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Benim gorusum tabii ki bu kanun boyle anlamina gelmez ama kanun zaten su an geyikten oteye giden bir durumda degil bu konularda.
Calismanin altinda XX firmasinda calistigim sure boyunca XX firmasi adina YY firmasina yapilmistir dediginde kimse gelip bir sey yapamaz. Sen tasarimcisin, programcisin o zaman hic kimse hic kimseye referans veremez. Ama gidip kendin firma acarsan tabii ki orada yayinlayamazsin.
|
|
|
#25 (permalink) |
|
|
Merhabalar;
Sitemizi CV olarak da kullansak şirket de açsak bence hiç bir fark yok. Çünkü CV olarak kullandığın sitende ki tasarımları referans gösterip işe girdiğinde, şirket açıp iş aldığın gibi aynı oranda olmasa da para kazanıcaksın. Eski işimizde yapmış olduğumuz tasarımları şirket kurup referans göstermek yanlış olmamalı çünkü yıllarca kazanmış olduğun deneyimi şirket kurarak sergilemeli ve karşılığını almalıdır. Ben yakın zamanda freelance işler için web sayfamda eski firmamda yapmış olduğum tasarımları kendi imzamla yayınlayacağım. Eski firmamdan bir negatif cevap gelirse de yapacağım en fazla eski firmamın imzasını atmak olmalıdır diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#26 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Özür dilerim. Ben iş getirme faslını düşünemiştim. Doğru söylüyorsunuz, işi getiren firamanın imzası altında yayınlamam gerekiyor. Sarf ettiğim onca emek olunca işlerimi haliyle sahipleniyor ve her açıdan düşünemiyorum, teşekkür ederim. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |