|
|
#1 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Developer Factory!
Developer Factory! Microsoft ve Netron, Hürriyet İK ve Yenibiriş'in katkılarıyla burslu yazılım mühendisliği eğitimi veriliyor, Kısaca ilgili kuruma başvuruyorsunuz kabul edildiğiniz ve şartlara uyduğunuz taktirde eğitim başlıyor. Başarlı bir şekilde eğitimi tamamlarsanız. Kariyer danışmanınız bilgi, planlama, cv hazırlanmasında yardımcı oluyor, en az 3 görüşme ayarlanıyor. Uygun bir işe başladığınızda eğitim ücreti sizden alınıyor. Alıntı:
Uzun zamandır MS sertifikasyon programlarından birine katılmak istiyordum, bu aşamada kararımı verdim en uygun programa katılacağım (MCPD), iyi bir eğitim kurumu ararken Developer Factory! ile karşılaştım hakkında bilginize ve tavsiyelerinize ihtiyacı var! Benim açımdan diğer bi seçenek ise iyi bir kuruma normal kayıt ile başvurup eğitim almak (Burssuz) Yardımcı olursanız sevinirim. Mesaj arsende tarafından 31.01.2007 (11:50) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
|
Re: Developer Factory!
Alıntı:
Eğer benim gibi son 3 - 4 yıldır ağırlıkla web programlama işleri ile uğraştıktan sonra akademik eğitim ve mühendis ünvanı almam sizi rahatsız etmemeli, bende hayatımı böyle kazanıyorum. Sizi rahatsız edecek ve benide rahatsız eden bazı kurumların çok yüklü ödemeler talep edip piyasa hayla ado.net bilmeyen mühendisleri sürmesi. Unutmadan: Ülkemizde IT. Profesyoneli açığı üniversitelerin kapatmayacağı kadar yüksek. Mesaj arsende tarafından 31.01.2007 (13:17) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
arsende, üzgünüm mühendis olmuyorsun. hiçbir kursa giderek mühendis olamazsın veya eşdeğer bir ünvanın olamaz.
ek olarak bu tür kurslar falanlar filanlar para tuzağıdır özellikle bir şeyin içinde "Microsoft" geçiyorsa bildiğin gibi kendisi ticari bir şirkettir ve senden o ya da bu şekilde para kazanmaya çalışır, para tuzağıdır. sana bir ayrıcalık veya iş fırsatı vermez
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
|
Alıntı:
Alıntı:
Ben ASP, JS, VB, dilleri iyi biliiyorum, ASP ve devamında dinamik olarak web tabanlı projeler geliştirebiliyorum, Kendi yazdığım e ticaret, proje yönetimi ve içerik yönetimi gibi kişisel projelerimde var.. her neyse son ayrıldığım işyerinden sonra iş aramalarımda farkettimki .NET plarformu yavaş yavaş yerini alıyor. Kendimi geliştirebilmeliyim ki hayatıma kaldığım yerden bir üst seviyede devam edebiliyim. Şuan için Visual Studio nedir? ado. c# nedir zaten bunları ve kullanımını biliyorum, Console Application ve Windows Application uygulamaları ile devamlı pratik yapıyorum, asıl amacın windows uygulamaları ve nesneye yönelik programlamada uygulama geliştirecek kadar seviye gelmek. kariyerime devam etmek. Hepsi bu, yukardaki programda finansal olarak biraz mantıklı geldi, şayet kursa hafta ici gidecek olursam akşamları kendime zaman ayırabileceğim, sadece free lance bir takım işlerle gelir elde edebileceğim, şuan ki finansal durumum eğitim süreci boyunca masraflarımı karşılayacak hepsi bu.. Zaten kendi geliştireceğim birini bulsam, yardımcı olacak, pratik yapacağım kursa gitmek istemezdim, illaki sertifika gerecekse her sınava 60 usd verir dışardan girerdim. |
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Sertifika programlarına katılarak mühendis olunuyor mu olunmuyor mu bilmiyorum ama özellikle Microsoft'un serfika programlarına katılanların ve başarıyla tamamlayanların bir ayrıcalık kazandıkları muhakkak.
Sistem Mühendisliği Sertfika programı'nı dereceyle bitirip doğrudan yüksek maaşlarla ve güzel şirketlerde işe başlayan bir çok tanıdığım var. Ayrıca BilgeAdam'da da kursa gidip, grafik üzerine sertfika alıp çalışmaya başlayanlar var. Nice mühendislik bitiren adam var ki, beş para etmiyor malesef. Önemli olan kendinizi geliştirmekte, diplomanızın, sertfikanızın yanında kaç dil biliyorsunuz, bunların yanında hangi programlarda yetkinsiniz, iletişim özellikleriniz vs. Herşey siz de bitiyor esasında. Ama elbette ki ilk bakılan şey özgeçmişiniz ve orada sertfika(lar) ve diploma(lar) bulunması bir avataj. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!