|
|
#31 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Re: e-ticaret ( adım adım )
Alıntı:
Sorunsuz kullanabilirsiniz tabi ki ihtiyacınıza cevap verdiği sürece. |
|
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
bankalarda gerçekten e ticaret konusunda muhattab bulmak çok zor. o nedenle bir sorum daha olacak
web sitemde ziyaretçim üye oldu ism ve adres bilgilerini girdi ve bir ürün sipariş verdi. ödeme sayfasında kredi kartıyla taksitlendirme seçeneğini seçtiğinde kredi kartı bilgileri arasında isim ve soy isim yazamıyor yazbildiği alanlar sadece :1- kredi kartı numaraları 2- güvenlik no 3-son kullanım tarihi ESt ye gönderiler verilere buna ek olarak sipariş no ekleniyor ve ben hangi siparişi verdiğini o şekilde takip ediyorum. 1. sorum şu: müşteri ödeme yaparken kredi kartı üzerindeki ad ve soy ad hanesini doldurmalı mı ? (Hazır bir paket kullandığımı daha önceki mesajlarımda belirttim ve arkadaşlar ad ve soyad kısmını doldurulursa bankalarda sorun çıkabileceğini kredi kartının onaylanmama ihtimali olduğunu söylediler bunu da türkçe karakter problemine ve uzun isimlere bağladılar.) 2. sorum ise: bana hiç bir bilgi verilmediği için souyorum ürün sevkedilirken sanal pos da aynı slip gibi mi faturalandırılmalı.? şimdiden teşekkürler |
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
benimde 2 ufak sorum var.
1) taksitleri bankanın yollayacağı scrpt mi hesaplıyor yoksa onuda biz mi yazıyoruz? biz yazıyoruz sanırım çünkü bankay sadece taksit sayısı göndereiliyor formdan? 2) kullancıı girdi ürünleri sepete attı kart formunada doldurdu ödeme yapıldı. biz ne sipariş edildiğini bundan sonraki aşamada mı kayt altına alıyoruz. yani kredi kartı onay aşamasından sonra mı yoksa kart bilgilerini girme aşamasına gelmeden mi siparişi kontrol panelimize kaydetmeliyiz? |
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Eklemeyi unutmuşum az önce alo garantiyi aradım telefona çıkan bayan teknik bilgim yok mail atın konuyu dedi var mı böyle birşey ya
eticaret teknik masaya bağlanıyorsun ama ordaki adamın böyle herkesin karşılaşabileceği basit bir konuda teknik bilgisi yok
|
|
|
|
|
|
#35 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
|
bilmiyorum benden akbank tek çekimde %1,8 komisyon alıyor. Est için benden ekstra bir bedel kesmediler. ama daha 1 ay olmadı başlayalı. yani işin aslı ben sadece internet formunu doldurdum birde baktım e-ticaretin içindeyim hiç bir imza atmadan sözleşme olmadan akbankla anlaştık.
fakat ESt akbank la anlaşmalı bir güvenlik şirketi sanırım.
|
|
|
|
|
|
#38 (permalink) | ||
|
|
Alıntı:
2. Fatura işlemi tam bilmiyorum ama sanal posdan alınan ödeme / belge neyse ona göre hazırlanmalı. Mesala markete gidin 1 paket sigara alın kartla ödeme yapın size fiş vermekten üşenen bir market bile hemen fiş keser. Alıntı:
Mesaj arsende tarafından 18.03.2007 (18:36) yeniden düzenlendi. |
||
|
|
|
|
|
#40 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
1) Bankalarla vade oranlarını belirliyorsunuz (banka size veriyor) hesaplama işlemi siz yapıyorsunuz. toplam rakam ve taksit sayısını gönderiyorsunuz. Banka sizde ödeme yaparken o vade oranına göre kesinti yapıp ödüyor. 2) Siparişi mutlaka kaydedin ödeme sayfasından önce, sipariş bu sırada onaysız veya ödeme bekliyor şeklinde olsun. Müşteri isterse havale isterse kartla ödeme yapar ama havele yi seçmişken daha sonra kartla ödeme yapmasına imkan tanımanızda fayda var. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!