|
|
#41 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Re: e-ticaret ( adım adım )
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#43 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
EST fiyat dışında her türlü bilgi verir, fiyatlar bankaların kendi politikasıdır, sadece bankalar verir, ama şunlar güncel fiyatlardır.. Yinede en son bankadan fiyat alınız. * Garanti Giriş (150 USD) Her yıl (150 USD) (Ücret + %5 BSMV) * Yapı Kredi Giriş (250 USD) Her yıl (100 USD) * Finans Bank Giriş (100 USD) Her yıl (100 USD) * Ak Bank Giriş (300 USD) Her yıl (300 USD) * İş Bank Giriş (225 YTL) Her yıl (225 YTL) * Fortis Giriş (200 YTL) Her yıl (Ciroya göre aylık limit var limit aşarsanız yıllık para alınıyor.) |
|
|
|
|
|
|
#45 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
est bu işi yapmıyormuş! estten gelen cevap şöyle arakdaşlar:
"Merhaba Biz bankalara sanalpos hizmeti veriyoruz. Siz başvurularınızı şube aracılığı ile çalıştığınız bankaya yapabilirsiniz. Bilgilerinizi rica ederim. " |
|
|
|
|
|
#46 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
EST para almaz ve sanal pos anlaşması yapmaz, size herhangi bir tarife vermez, ancak özel proje talepleriniz dışında. Eğer EST' den proje veya herhangi özel bir çözüm talep ederseniz ozaman size danışmanlık, teknik destek, yazılım vb.. hizmetlerin ücretini talep eder. (Bu şekilde alacağınız hizmetin ücretini ödersiniz, bankalar komisyon ve işlem ücretlerini ayrıca kendisi alır. ) |
|
|
|
|
|
|
#47 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Örn: Yapı Kredinin bu firma ile ilgisi yoktur. Mesaj arsende tarafından 21.03.2007 (16:04) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#49 (permalink) |
|
Yer: AntaLya
|
arsende, çok saol verdiğin bilgiler için.. merak ettiğim birçok şeyi öğrendim.
birde sanal pos alabilmek için, firma olma zorunluluğunu ortadan kaldıracak düzenlemeler yapılsa ne iyi olurdu (: Yani e-ticareti; bir alışveriş, bir mal alım-satımı zihniyetinden çıkarmak lazım artık. İnternetten verilen hizmetler sadece bunlardan ibaret değilki.. bir site var, sitede sunulan bazı sanal hizmetler var ve bunların karşılığını kredi kartı ile taksitli olarak tahsil etmek istendiğinde yüzünüze vurulan "firma olman lazım canım kardeşim" tokadı var. girişimci bireylere ne güzel destek olunuyor di mi? (:
|
|
|
#50 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|