|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: bir domain tescil firmasından bekentileriniz ?
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Londra
|
Selamlar ars_oguz,
6.25 usd altında .com kaydı olması pratikte mümkün değil. Yapanlar var (örneğin yahoo) ama sadece ilk yıl için veya yanında hosting satıyorlar. domain konusunda en yetkili kurum icann isimli kurumdur. Icann .com konusunda yetkili olarak verisign kurumunu tayin etti. versign .com için domain başına 6 dolar para kesiyor. Üstüne 0.25 dolar icann para kesiyor. Yani bir tane senelik .com kaydının zaten maliyeti 6.25 dolar. Nasıl daha ucuz olsun? En mantıklı firmalar 6.95 yapıyor. Dolandırıcı firmalar ucuz gösterip sadece ilk yılın fiyatını veriyorlar. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bir domain tescil firmasından beklentileriniz ? Registerfly gibi olmasın yeter. Yenileme yaptırmıyor bana yahu, mesajlarıma cevap vermiyor. Bu Registerfly'ı allah bildiği gibi yapsın.
Ben de zoque ile aynı problemi yaşıyorum. Domainlerimi Registerfly isimli sözde şirketten transfer etmem lazım. Bunun için mevcut birçok domainimden bile vazgeçtim. 3-5 ini kurtarabilirsem kar kardır herhalde. Araya girerek sizden bana problem yaşamayacağım firma (lar) tavsiye etmenizi istiyorum. |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: londra
|
register.com gibi pahali olmasin ama registerfly gibi dolanbaclik yapmasin,
domain alinca email adresini reklamlara bogmasin fiyatlari minimum seviyede tutsun 24/7 ulasabilelim ve cabuk geri donus olsun bu kadar yeter sanirim. |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
|
Turkticaret gibi domain şifresi oluşturmak veya kilidi açmak veya kapamak için mesaj göndermek gerekmesin. Namecheap (enom bayisi) gibi bu işlemleri kullancı kendi, anında yapabilsin.
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
|
Selamlar,
Altı hafta önce #9 numaralı mesajda yazdığım zaman registerfly'ın lisansının icann tarafından iptal edilebileceğini öngörüsünde bulunmuştum. İşte bu durum şu an gerçekleşti. Registerfly'ın domain kayıt firması lisansı iptal edildi. http://icann.org/announcements/annou...-2-16mar07.htm O sırada henüz ortada bir şey yoktu ama sadece kullanıcıların memnuniyetsizliği vardı ve icann'e dava açmaya hazırlanan bir grup kullanıcı vardı. Birleşmiş Milletler kurumu icann kurumunu devralmak istiyor. İşte böyle bir ortamda çok eleştiri almaktan çekinen icann'in harekete geçmesi normal. Şu an registerfly icann lisansı logosunu siteden kaldırmak ve domain kaydına son vermek için 15 gün süreye sahip. Şirketin bu hale gelmesinin nedeni şu: Şirketin başında birbiriyle kapışan iki eşcinsel var ve bir taraftan teknik personeli işten atarken diğer taraftan şirket parasını fahişelere, estetik ameliyata ve zayıflama tedavilerine harcıyorlar. Domainlerin dışarı transferi konusunda sorun çıkartmaması için registerfly uyarıldı. İcann'in yayınladığı yazıda ilginç ayrıntılar var: "Between now and 31 March RegisterFly is required to unlock and provide all necessary Authinfo codes to allow domain name transfers to occur. Any and all registrants wishing to transfer away from RegisterFly during this period should be allowed to do so efficiently and expeditiously." "Bugün ile 31 mart arasında Registerfly, domainlerin kilidini açmak ve domain transferlerinin gerçekleşmesi için yetki kodunu temin etmekle yükümlüdür. Bu zaman aralığında RegisterFly firmasından dışarı domain transferi yapmak isteyen bütün kullanıcıların hızlı ve etkili bir şekilde bunu gerçekleştirmelerine izin verilmelidir." "Terminating accreditation is the strongest measure ICANN is able to take against RegisterFly under its powers" "Lisans iptali, ICANN'in yetkileri dahilinde RegisterFly'a karşı alabileceği en üst düzeydeki yaptırımdır." Bu arada, Registerfly iyi firmadır diyen birkaç arkadaş vardı. Onlar nereye kayboldu acaba? Mesaj erdinç tarafından 17.03.2007 (21:43) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
- Transferler için yetki kodunu verebilsin.
- Nameserver kaydı yapılabilsin. - Tescil edilen domainler park edilsin ( Adsense için uygunsa kendi Adsense kodumuzu verebilelim.. ) - Tescil edilen domainlere web sitelerine yönlendirilsin. (Redirect) - Tescil edilen domainlere email adresi verilsin veya yönlendirilsin (1mb) - Onaylama süreci sonucunda site içi transfer olsun. - 7/24 Telefonda müşteri kodunu istesin telefonu açan şahıs adımızla hitap etsin ama Turkcell gibi çok bekletmesin. - Fatura gönderilsin ve hızlı gelmesi için özel kargo ile anında gönderim seçeneği olsun. - LTD, AŞ vs.. bir şirketin olsun. Bir de marcel genel müdür olsun
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!