Zoque.Forum
»
Dünyada ilk ve tek proje fikri
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) |
|
Re: Dünyada ilk ve tek proje fikri
Fiyat normal bence.
Tabi sonuçta bu işi 500 dolara da yapan bulunur, 150 dolara eticaret sitesi kuruyoz diye maillerle de karşılaşabilirsiniz. Yarı fiyatına yapan da çıkar. Bir önceki tecrübenizle sanırım bu fiyatlar arasında da çok çok çok sıkı bir bağ olduğunu biliyorsunuzdur. Profesyonel birine yaptırdığınızı farzederek; bu tarz sistemlerde güvenliğin, kullanışlılığın, görünümün, sitenizin tanıtımının ve benzeri bir çok teknik altyapısının eksiksiz ve sorunsuz olmasının çok önemli olduğunun bilinciyle bu arkadaş bunları size temin ediyorsa uygun bir fiyat olduğunu söyleyebilirim. |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
|
Ayrıca domainimizi alamadığımız için site adı kuerila. adresi de www.kuerila.com olacak.
|
|
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
En azından domain gitmiş oldu. Ya yeni versiyondaki sisteminiz, hatta datalarınız sözkonusu olsaydı? Geçmiş olsun.Neyse belki de "k" ile yazılması çok daha iyi olur. Hem daha kolay okunur-yazılır-hatırlanır olur "q" ya göre. |
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
|
Evet açıkçası q daha iyiydi. Sonuçta zaten yirmiye yakın typo' sunu almıştım. Yani yanlış yazılışların etkilemesini büyük ölçüde engellemiştik. Ama ne yazık ki durum ortada. Ev benim, tapu onlarda.
Ama dediğiniz gibi iyi yanından bakarsak yazımı ve okunuşu kolay olacak. Ve evet, zararın neresinden dönsek kardır. site tam olarak yayına girmeden kurtulmuş olduk hiç olmazsa. Prova olarak sayıyorum onu. |
|
|
|
|
#29 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
||
|
|