»
Dünyada ilk ve tek proje fikri
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#41 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Re: Dünyada ilk ve tek proje fikri
Alıntı:
|
|
|
#44 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Tamam anladim sanirim, gorulen o ki su an bayagi bir vakit sıkışmış durumda. insallah istediginiz sekilde olur, proje yapmak zor baskasina yaptirmak daha da zor
|
|
#45 (permalink) |
|
@querila. , 3. kisiler ile olan özel yazismalarinizi internet ortaminda yayinlama hakkiniz bulunmuyor. diger bir önemli olan nokta, forumun kisisel problem ya da tartismalar icin bir arac olarak kullanilmasini hic sicak bakmiyoruz, gerekli aciklama ayrica acik bir sekilde kullanici sözlesmesinde de belirtiliyor. bundan dolayi, eger bir kullanici ile probleminiz varsa, bunu özel mesaj ya da email üzerinden yapmanizi, bir önceki mesajinizda da gerekli degisikleri yapmanizi rica ediyorum.
|
|
|
#46 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
Ama madem böyle istiyorsunuz,hayhay. Hemen siliyorum. |
|
|
|
|
|
#47 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
ben de bu iş için özel mesaj attım bu gün. bizim gördüğümüz cgencer sanırım sadece "başka bir iş var o daha iyi seninki kötü" diyerek işi bırakmaz. ayırca querila. buraya yazmasaydın keşke, polemik olacak gereksiz yere.
bunun dışında 4000$ bütçeye az denmiş üzülüyorum çok o bakımdan vallahi ağlayasım geldi (çok ciddiyim), üstelik benim hiç başıma gelmeyen bir şekilde 1000$ da peşinat yatırmış querila. bariz kendini salmış bırakmış aman yapan olsun diye, of bunları yazarak bende saldım kendimi. neyse ben bu projeye hala talibim.
|
|
#48 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Sanırım işi kolaylaştıracak bir yol buldum.
Şimdilik hazır e-ticaret programlarından birini alabiliriz. Ama çok sayıda ürün değil de, sadece her saat bir ürün listeleniriz. Üstüne de kendi tasarımımızı koyarız. Böylece teknik işlerin büyük çoğunluğu azaltılmış olur. Olur mu? |
|
|
|
|
#49 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
aramızda geçen diyaloğu ortama publish etmen kadar amatör birşeyi yapmış isen, seninle tanıştığıma ve düşünerek, fikir belirterek ayırdığım vaktime üzüldüm.
diğer arkadaşların benim hakkımdaki düşüncelerini biliyorum, bir kısmı zaten gerçek hayatta da tanıştığım insanlar ve birbirimizi az çok iş konusunda tavırsal olarak tanırız. ama madem hakkımda laf edildi, bu kendimi savunma fikri doğurur; haklı olduğumu biliyorum, ama akıllarda soru işareti kalmaması adına cevap veriyorum. bahsi geçen proje çok amatörce planlanmış, defter yapraklarına not edilmiş, reklam bütçesi kişisel araba satarak temin edeceği söylenen bir durumdaydı. ilk günkü samimiyet ve fikrin iyi olması yüzünden yardımcı olabileceğimi, ama el sıkışmadan önce de, sonra yaptığımız MSN görüşmesinde de sürenin yetmeyeceğinin altını çizmiştim. 2 gün üzerinde günde 16 saat ayırarak çalıştım ve gerçekten kassaydım belki yapabilirdim. ama hazır olmayan bir altyapı (server olmadığı için geçici süre kendi server'ımda bile host etme yardımında bulunarak), domainin bile belirsizlikte oluşu, banka sisteminin hazır olmaması, plansız yaklaşımınız ve yazılı bir anlaşma olmamasının sağladığı güvensizlik, her ne kadar bu iyi niyetli yaklaşımınıza ve çabalarınıza destek olmak istemiş olsam da ciddi engeller teşkil ediyordu. bu yüzden aldığım peşinatı hemen iade ederek büyük bir yanlıştan dönmeye karar kıldım. ama görülen o ki, bunu hak edecek biri değilmişsiniz; özel yazışmaları foruma post edecek kadar da amatör iseniz bu işlerden daha büyük zarar etmeden daha deneyim kazanmanızı, güzel bir fikri size özel olmayan bir opensource ile heba etmenizi öneririm. zaten böyle bir iddialı tavır içindeyseniz bunu başta forum gibi public yerlere göndermemeniz bile gerekirdi. kendi işinize karşı tutumunuz, insanların da size karşı tutumunu belirler. rakam üzerinde yorum yapmayacağım fazla, hak ettiğimin altında bir rakam olduğunu el sıkıştığımızda siz de söylemiştiniz. ama görülüyor ki, köPage Rankingüler atıldığında iyi niyetli duruşum da, hala yaptığım öneriler de tukaka edilebiliyor. size hayatta başarılar... içtenlikle diliyorum bunu; ama yolunuz da çoook uzun. Mesaj cgencer tarafından 27.02.2007 (20:17) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
#50 (permalink) | ||||||
|
Yer: İstanbul
|
Durun bir dakika, kafam karıştı. Şimdi @querila'nın anlaştığı ve daha sonra vazgeçtiği için bu tartışmanın patlak verdiği kişi @cgencer mi? Eğer öyleyse @querila;
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Son olarak @querila'ya tavsiye: Alıntı:
Mesaj manhem tarafından 28.02.2007 (01:42) yeniden düzenlendi.. Açıklama: İmla |
||||||
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!