Zoque.Forum
»
Interface Coder Hakkında
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Interface Coder Hakkında
Bir web tasarım firmasında interface coder olarak çalışıyorum. Ama burada interface coderlığın tanımı çok esnek. Bir interface coderin görev tanımı ve gerçekte şirket içindeki yeri ne olmalıdır? Misal oturup içerik girişi yaparmı?
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Interface Coder Hakkında
İşine yaracayacıgını düşündüğüm bir yazı, Hasan Yalcın yazmıs:
All In One !
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Benim bildigim bu adam grafigi alir ondan sonra en guzelinden CSS/(X)HTML yapar. Tabii ki diger formlar vs. dahil.
icerik girisi falan yapmaz da ben sunu pek anlamadim, Alıntı:
Sanirim denilmek isteyen, ben interface coder olarak buraya basladim ama burada bana interface coder gorevi diye gorevim olmayan isler veriyorlar ya da bunlar benim gorevlerim altina giriyor mu?, bu is basliginin altindaki gorevler nedir?
FERRUH.MAVİTUNA - İnanmıyorum, yeni site! Mesaj soul tarafından 01.03.2007 (14:34) yeniden düzenlendi.. Açıklama: darn typo |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
sanirim kimse bir pozisyon icin once adi belirleyim sonrasinda da bu pozisyona interfacecoder dedik. bu adam bunu yapsin/masin demez..
once gorev tanimlanir sonra ona uygun ad bulunur. inferface coder and content typist demek istemis olabilirler, yada icerik girme isi sonradan ciktiysa terfi etmis olabilirsin.. ![]() |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!