|
|
#1 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Gedikgross.com İş Ortaklığı Programı
Merhaba arkadaşlar. Sizlere, ödeme garantisi veren ve arkasında büyük bir holdingin bulunduğu ortaklık sistemini tanıtmak istiyorum. http://reklam.gedikgross.com Üyelik almaya başlanmış. Tıklama başına reklam piyasası iyiye gidiyor gibi.Umarım yeni şirketler de webmasterları için güzel olanaklar sunarlar. Sevgiler. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: Gedikgross.com İş Ortaklığı Programı
Fakat bu bölümün açıklamasında "internette para kazanma yolları" yazıyor.
forum üyelerine yeni çıkan bir sistemi tanıtarak para kazanmalarını sağlamak, 'internette para kazanma yolları'ndan biri değil midir? |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
o zaman konunun dagilmamasi icin ilk mesaj haricinde mesajlari gün icinde silelim. ayrica konu sahibinden de bu ortaklik programi hakkinda daha bilgi vermesini rica edelim. hatta böyle makale tadinda birseyler olursa, güncel bölümünden, dolayisiyla anasayfada bile yayinlayabiliriz.
herkese tesekkürler ;)
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Şahsen ben gittigidiyor ve bu son çıkan gedikgross reklam fiyatlandırmaları hakkında pek sağlıklı düşünmüyorum. Tıklama başına 3 YKR. Şaka gibi aslında
Tıklanan ürüne göre fiyatlandırma yapılması daha uygun değil mi? 100 clicke 3 YTL verilecek ve o yüz click atılana kadar belki sayfada 2000-3000 gosterim yapılacak. Sitenizin durumu iyiyse rank yardımı sağlamış olacaksınız. reklam işine giren şirketlerimiz çok mu cimri acaba? Neden bu kadar düşük fiyatlar veriliyor, dalga geçer gibi. Şahsen kendim Google'da dahil kendi sistemlerimde kullanmıyorum. Düşük fiyat, başkalarının hamallığını çekme diyebiliriz bunlara.
|
|
#8 (permalink) |
|
makalemiz yayina girsin, sonra elestirilere baslariz :) o yüzden bu konuya sonra devam etmek üzere kapatiyorum.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!